Tajnice v masažnem salonu

26.5.2016 | 11:45

Tajnice v masažnem salonu

Klub tajnic in poslovnih sekretarjev Dolenjske in Bele krajine je izredno uspešen že 16. leto. Članice organiziramo in se v prostem času udeležujemo številnih aktivnosti. Uspešne pa smo tudi po zaslugi in zaradi podpore naših cenjenih donatorjev. Hvaležne smo za vsakršno sodelovanje, zato smo se z veseljem odzvale povabilu donatorja Masažnega salona LUPE. V torek, 24. maja 2016, so nas v salonu v Trgovski hiši Bršljin, s šampanjcem in pecivom, odprtih rok in z nasmejanimi, prijaznimi obrazi pričakali Luka, Petra in Tina. Takoj smo se počutile domače in ob sproščenem vzdušju so na dveh članicah predstavili refleksno masažo stopal, na dveh pa nego obraza in hkrati razložili vrste masaž in terapije.

Masaža je namenjena vsem, ki potrebujejo sprostitev in si za to tudi vzamejo čas, saj na telo učinkuje blagodejno in čustveno. »Z masažo v svoje življenje vneseš ravnovesje in s tem srečo in zdravje.« pravijo v salonu.

Če se želite razvajati z njihovimi kozmetičnimi storitvami, masažo, depilacijo, nego obraza ali pedikuro, obiščite Masažni salon Lupe v Trgovski hiši Bršljin na Ljubljanski cesti 22, kjer vas pričakuje prijazna ekipa. Več o njih si lahko preberete na www.lupe.si.

Hvala našemu donatorju za razvajanje in za popuste pri storitvah, ki nam jih nudijo skozi celo leto.

Zapisala: Vesna Medle
Fotografija: Maja Ogulin

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava