6. Posavski festival prostovoljstva 2016

25.5.2016 | 08:45

6. Posavski festival prostovoljstva 2016

V soboto, 21. maja 2016, se je v starem mestnem jedru Krškega odvijal že 6. Posavski festival prostovoljstva v organizaciji Mladinskega centra Krško, Centra za socialno delo Krško ter Mladinskega sveta Krško in v okviru Mladinskega kulturnega festivala pod okriljem Kluba posavskih študentov.

Predstavilo se je 15 društev in institucij, ki ustvarjajo in delajo na področju mladinskega dela in socialnih programov: MC Krško, CSD Krško, Mladinski svet Krško, Mladinska točka Podbočje, DZMP, Zveza Sonček - Center Sonček Krško, Zavod Emma, ZPM Krško, Mažoretni klub Baton, DSO Krško, Ozara Brežice, DŠUZ, KUD Big band Krško (mladinski big band) Društvo gluhih in naglušnih Posavja – Krško in Mladinska točka Senovo.

Na odru je najprej župan mag. Miran Stanko podelil nagrado za naj prostovoljca in naj prostovoljsko organizacijo občine Krško v letu 2015, ki so jo prejeli PGD Veliki Kamen in gospod Tone Salmič iz Turističnega društva Senovo. Po podelitvi pa so se nam predstavili na odru še pevci iz DSO Krško, Mladinski Big band Krško, krške mažoretke ter skupina »Smetivuho«, ki je v okviru MC Krško zaigrala na inštrumente iz odpadnih materialov.

Zahvaljujemo se vsem organizacijam in prostovoljcem za udeležbo.

Mihaela Kovačič

Galerija

_zz (1)
_zz (2)
_zz (3)
_zz (4)
_zz

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava