Napoved za danes: V Novem mestu bo pihalo!

20.5.2016 | 11:35

Lani je bilo nepozabno.  Foto: M24

Lani je bilo nepozabno. Foto: M24

V Novem mestu se pripravljajo na veter, kakršnega na teh koncih ne pomnijo. Tu je VIKEND NA PREPIHU, velika dvodnevna zabava, zaradi katere se bodo danes in jutri zvečer v smeri Dolenjske valile množice zabave željnih obiskovalcev iz vse Slovenije. Razlog? AKTUALOVA GALAMA in DEEJAY TIME Radia Salomon veljata za dve trenutno najbolj popularni zabavi v Sloveniji. Pa še dodaten razlog za to, da se jim pridružite – VSTOPNINE NI!

Nocoj se obeta AKTUALOVA GALAMA, najpopularnejša radijska oddaja in najglasnejša zabava na terenu s priljubljenima voditeljema DEAOM in ANITO ternajvečjimi hiti z območja nekdanje skupne države. AKTUALOVA GALAME veljajo za zelo odmevne, glasne in dobro obiskane, zato verjamemo, da se bo pelo in plesalo kot že dolgo ne.

Že jutri pa se obeta še glasnejša zabava DEEJAY TIME Radia Salomon, ki že več let polni najbolj elitne klube, koncertne dvorane in sploh velja za eno najboljših zabav na terenu. Za zabavo bo v spremstvu trendovske klubske glasbe skrbel legendarni DEAN ON THE MIKE, tako da bo zagotovo zelo živahno.

Obe zabavi bosta pred restavracijo PREPIH ob 21. uri, za jedačo in pijačo bo poskrbljeno. Več informacij in nagradno igro, v kateri se lahko potegujete za zabavne majice Vikenda na prepihu, najdete na Facebook strani VIKEND NA PREPIHU.

Za ogrevanje preverite, kako smo zažurali lansko leto na prireditvi Jernejevo 2015.

event24

Galerija

141mv
155mv
160mv
175mv
M24_6913
NIK_0333

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava