Nova terasa v vrtcu Bibe - brez donatorjev ne bi šlo

5.5.2016 | 11:20

Nova terasa v vrtcu Bibe - brez donatorjev ne bi šlo
Nova terasa v vrtcu Bibe - brez donatorjev ne bi šlo

V vrtcu Bibe, ki je ena od enot Vrtca Ciciban Novo mesto, bivajo malčki, vešči prvih korakov, poskokov in interaktivnih gibalnih iger. Zato betonska tla na terasi niso bila primerna in nujno potrebna je bila preplastitev z gumo za dnevne gibalne aktivnosti. Z donatorskim posluhom nam je uspelo obnoviti tla, na katerih se naši najmlajši lahko igrajo tudi ob slabem vremenu.

Iskreno se zahvaljujemo Krki, tovarni zdravil, d.d., Novo mesto in ostalim donatorjem, ki so nam omogočili tla preplastiti z gumo: Tisk Šepic, d.o.o., Novo mesto, SKB Leasing, d.o.o., Novo mesto, Šenk pohištvo, d.o.o., Ljubljana, Mediodrom, d.o.o., Novo mesto, Repovž Jurij, s.p. gradbeni biro, Zagorje ob Savi, Avtocenter Krašna d.o.o., Škocjan.

Podjetje Blast Tehnik d.o.o., Novo mesto je poskrbelo za nov videz dotrajanih ograj, ki je s peskalnimi storitvami terasi nadel prijaznejši videz.

Vodja enote Bibe
Mojca Pavelšek

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

5.5.2016+3     + (3)     – (0)     Oceni anka 

To je res tragično v tej naši državi. Denar je za vse neumnosti. Za otroke, za vrtce, operacije, šolo in pomoči potrebne pa moramo sredstva zbirati s prostovoljnimi prispevki.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava