Semiški čebelarji v Bosni in Hercegovini

3.5.2016 | 12:45

Semiški čebelarji v Bosni in Hercegovini

23. 04. 2016 smo semiški čebelarji obiskali Bosno in Hercegovino, natančneje Unsko-sanski kanton. Odlično sodelovanje med semiškimi in bosansko hercegovskimi čebelarji traja že vrsto let in je postalo že tradicionalno. Bosansko hercegovski čebelarji se vsakoletno v velikem številu udeležijo Mednarodnega ocenjevanja medu v Semiču, zato smo se semiški čebelarji odločili vrniti obisk.

Gostitelji so se zelo potrudili s kvalitetnim programom in izkazano gostoljubnostjo. Sprejel nas je predsednik Zveze čebelarjev Unsko-Sanskega kantona g. Suad Kurbegović, predstavniki lokalnih oblasti ter člani lokalnih čebelarskih društev.

Obiskali smo čebelarje iz občin: Velika Kladuša, Cazin, Stari grad Ostrožec ter Bosanska Krupa, kjer smo po ogledu gradu Ostrožec in vožnji po kanjonu prečudovite reke Une, zaključili druženje s skupnim kosilom in predavanjem, ki ga je vodil prof. Sulejman Alijagić.

ČD Semič

Galerija

neimenovana
neimenovana01
neimenovana02
neimenovana03
neimenovana04
neimenovana05

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

3.5.2016+1     + (1)     – (0)     Oceni sisi 

A so šli strupe kupovar?

3.5.2016Oceni bralec 

Sisi zberi se preden napišeš komentar. En stavek si napisal pa se takoj vidi da si hodil v posebno šolo.

3.5.2016Oceni Majda 

Ma kdo je ta imbicil?

3.5.2016Oceni Črnomaljčan 

To je bil res v redu strokoven obisk v Bosni. Čebelarji so nas lepo sprejeli. Izmenjali smo izkušnje. No pa pokrajina je zanimljiva,dokaj razvita in urejena.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava