Na ljubljanskem tednu mode tudi Novomeščanka Ana Jelinič

2.5.2016 | 09:40

Na ljubljanskem tednu mode tudi Novomeščanka Ana Jelinič

V Ljubljani na Trgu Republike se je med 13. in 16. aprilom odvijal Ljubljanski teden mode – Ljubljana Fashion Week. Na najem se je na večernih revija predstavilo nekaj več kot 20 najbolj uveljavljenih modnih oblikovalcev in modnih znamk iz Slovenije, Hrvaške in Srbije. Med njimi je svojo novo kolekcijo predstavila tudi novomeška modna oblikovala, Ana Jelinič. Ane zadnje leto ustvarja v Novem mestu, v svojem Studiu ANA na Glavnem trgu, pred tem pa je bila aktivna v Ljubljani in dosegla uspehe tudi v tujini.

Ana Jelinič se je na tednu mode predstavila s kolekcijo jesen zima 2016/2017, ki jo je poimenovala 798 Hz. Kolekcija govori zgodbo o dekletu, ki sanja o neskončnih mističnih doživetjih, je ujeta v današnji hitri tok življenja, a si želi več svobode, ki jo bo popeljala v prijaznejši svet. Kolekcija je čustvena, a ob enem močna, polna detajlov, ki ustvarijo enovito celoto. Oblačila iz kolekcije so nosljiva, narejena iz prijetnih materialov in elegantna, namenjena ženskam, ki si želijo nekoliko izstopati, a primerna za različne priložnosti.

Kolekcijo sestavljajo tudi unikatni dodatki, usnjene torbice različnih velikosti, ki se s kolekcijo lepo ujemajo.

Studiu ANA, na Glavnem trgu 31 si lahko oblačila iz kolekcije od blizu ogledate, pomerite ter rezervirate. Naročiti pa jih je možno tudi narejena po meri. Sicer lahko v Aninem studio vidite tudi oblačila in dodatke iz njenih prejšnjih kolekcije ter izdelke drugih slovenskih oblikovalcev.

Foto: LJFW, Jure Makovec

Galerija

_u (1)
_u (2)
_u

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava