Melanija Trump kritizira medije; s sinom (tudi) po slovensko

29.4.2016 | 13:10

Melanija se je za isto revijo leta 2000 slekla ...

Melanija se je za isto revijo leta 2000 slekla ...

Melanija Trump, soproga vodilnega republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa je v četrtek ostro kritizirala revijo za moške GQ, ki je objavila informacije o njeni družini, med drugim, da ima v Sloveniji 50 let starega polbrata Denisa.

Melanija Trump je na svoji Facebook strani zapisala, da je v članku novinarke Julie Ioffe, ki ima agendo in si želi ustvariti ime, veliko netočnosti. Med drugim nekatere izjave o družini in nekatere trditve, ki so zasebne narave. "Moja starša sta zasebna državljana in ne bi smela biti predmet nepoštene pozornosti Ioffe."

Novinarka je za televizijo CBS odgovorila, da razume razburjenost Melanije Trump, ker je umazano perilo prišlo na dan. Vendar pa njen mož kandidira za predsednika in sedaj je javna osebnost.

"Če ne bi jaz poročala o tem, bi kdo drug," je dejala novinarka, ki je zatrdila, da lahko vse navedbe potrdi z uradnimi dokumenti. Je pa izrazila obžalovanje, da je članek, ki ga je delala več mesecev, njej in družini povzročil nelagodje.

Revija GQ: Melanija Trump ima polbrata

Ameriška revija za moške GQ namreč v zadnji izdaji poroča, da ima soproga republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa Melanija v Hrastniku 50 let starega polbrata Denisa, ki ga njun skupni oče nikoli ni priznal, čeprav mu je do 18. leta starosti plačeval preživnino.

Revija poroča na podlagi sodnih dokumentov in pričevanja sina Marije Cigelnjak, ki je leta 1964 obvestila Viktorja Knavsa, da je zanosila. Oče Melanije Knavs naj bi ji najprej ponudil poroko, nato naj bi si premislil in zahteval splav ter kasneje zanikal očetovstvo.

Sin se je rodil maja 1965 in mati Marija je vložila tožbo za preživnino, ki jo je Knavs izgubil šele, ko je do konca izčrpal vse pravne poti in so mu s testom dokazali očetovstvo.

Sin Denis je za GQ povedal, da se mama, ki je pred leti umrla, ni nikoli poročila in tudi otrok ni imela več. Sam nikoli ni dal pobude za stik, ker noče motiti družine Knavs oziroma noče nič od njih ali Donalda Trumpa. Ne bi pa imel nič proti, če bi se kdaj srečal s polsestrama Melanijo in Ines. Viktor Knavs ga ni nikoli spoznal, Denis pa sklepa, da Melanija sploh ne ve zanj.

Soproga newyorškega milijarderja je za revijo GQ najprej zanikala resničnost poročanja, kasneje, po prejemu sodnih spisov iz Slovenije, pa je povedala, da je za zadevo vedela že dolgo, hkrati pa je zaprosila za spoštovanje zasebnosti njenega očeta.

Revija GQ v daljšem prispevku sicer na podlagi pogovora z Melanijo Trump in raziskav objavlja daljši prispevek o lepotici slovenskega rodu, ki menda ni bila navdušena nad moževo odločitvijo, da se poda v predsedniško kandidaturo, in mu je priporočila, naj dobro razmisli. Zdaj ga popolnoma podpira in od časa do časa pride na kakšno zborovanje.

Za njunega desetletnega sina Barrona skrbi sama, ko ima sin zanesljivo varstvo, pa z možem sodeluje v kampanji, je povedala. Revija jo opredeli kot vljudno, zadržano in umirjeno z rahlo zasanjanim "transilvanskim" naglasom.

Poleg znanih podatkov navaja tudi tiste manj znane, kot je izjava Donalda Trumpa za razvpitega radijskega voditelja Howarda Sterna pred leti, da je Melanija idealna soproga, ki ga ne obremenjuje in ne nerga, ter je omikana ženska, ki je še nikoli ni slišal prdniti. Ključ do uspeha naj bi bila ločena kopalnica.

Melanija je za GQ še povedala, da je imela zelo rada svoje čudovito otroštvo v Sloveniji. Sin Barron tekoče govori slovensko in v tem jeziku govori s starima staršema Viktorjem in Amalijo, ki sta se preselila v New York.

STA

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (5)

29.4.2016—     + (2)     – (2)     Oceni bralec 

To nepridipravo novinarko je treba kaznovati, ker škodi celi Sloveniji. Kako? Tako da se jo nekam priveže in ji iz 3 metrov kazati golega manekena. Sline bi se ji cedile do onemoglosti.

30.4.2016–2     + (1)     – (3)     Oceni Mrhovinarji napadajo 

Lej, Melanija postaja znana po celem svetu, to pa veliko fovšljivcev ne bo nikoli preživelo. Zapodili se boido v njene kante za smeti, v odtok kanalizacije in med porabljene higienske vložke, da bi le našli kaj umazanega. Pripravi se, teh smrduhov bo iz dneva v dan več. V resnici pa je Melanija za prepoznavanje Slovenije v svetu naredila več, kot cela armada zanikrnih politikov in njihovih "turističnih" komisij in svetov, v katerih zaposlujejo svojo žlahto.

30.4.2016+1     + (2)     – (1)     Oceni Resnica 

Kako škodi celi Sloveniji?Melanija se je slovenstva kar malo sramovala in šele sedaj zjeclala, da je po rodu Slovenka. Prej je bila Avstrijka, kobajagi bolj nobel narodnost, višja rasa?Ampak pred mediji nihče ni varen. Vse se izve. In Melanija je kar naenkrat res Slovenka s polbratom, ki ga je do medijskega razkritja enako zanikala, kot svoj izvor.Kakor koli že - od Melanije in Trampa Slovenija imela ravno toliko, kot do sedaj. En velik NIČ!

1.5.2016+1     + (1)     – (0)     Oceni je že tako 

Ja, Melanija se je za Slovenijo in trampov tošl žrtvovala s predanostjo celotnega telesa ....

1.5.2016Oceni točno tako !! 

@Mrhovinarji napadajo - žal je popolnoma res kar si navedel !! Bravo !

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava