Big Brother: Mirela pred lepotnimi operacijami

21.4.2016 | 14:15

Mirela Lapanović pred lepotnimi posegi. Foto: Facebook

Mirela Lapanović pred lepotnimi posegi. Foto: Facebook

Je tudi vam naravna bolj všeč? Foto: Facebook

Je tudi vam naravna bolj všeč? Foto: Facebook

Tekmovalka Big Brotherja, o kateri se v letošnji sezoni zagotovo največ govori, je nedvomno 40-letna Novomeščanka Mirela Lapanović. Negovalka, ki je zadnja leta živela kot gospodinja v razmerju s premožnim podjetnikom, že od začetka ne skriva, da je šla pod nož lepotnega kirurga, na dan pa so prišle stare fotografije.

Mirela zagotovo ve, kako poskrbeti za to, da se o njej govori. Čeprav je zaprta med štirimi stenami hiše velikega brata, je s svojimi izjavami in vedenjem v šovu redna gostja rumenih strani. Najprej se je razgovorila o tem, da sicer ima zunaj partnerja, s katerim ima sina, a se počuti, kot da bi živela v zlati kletki.

»Ne morem več živeti tako. Posesiven je, jaz pa bi se rada osamosvojila,« je dejala in dodala, da je oddaja Big Brother priložnost zanjo, da dobi svojih pet minut slave. Sostanovalcem je hitro priznala, da je šla pod nož lepotnega kirurga in si povečala prsi in ustnice ter spremenila nos.

Pred operacijami lepša

Ko je izčrpala to temo, se je intimno zapletla z 20 let mlajšim stanovalcem Markom Jovanovićem, s katerim si pred kamerami brez zadržkov izkazuje nežnosti, poskrbela pa je tudi za čisto pravi seks šov. Njen partner zunaj hiše, Andrej, naj bi že najel odvetnika, saj je zgrožen nad njenim vedenjem v hiši in ne želi, da imata njun sin in Mirelin sin iz prejšnjega razmerja stike z njo, ko se bo vrnila domov.

Če je širna Slovenija Mirelo spoznala kot operirano starleto, ki se obnaša precej nepremišljeno, pa so po družbenih omrežjih začele krožiti njene fotografije pred lepotnimi operacijami. Na njih je Novomeščanka videti sveža in prikupna in priznamo, da nam je taka precej bolj všeč. Pa vam?

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

21.4.2016+1     + (1)     – (0)     Oceni janko in metka 

Nobeni se lepotna operacija ni dobro izšla, vsaj dolgoročno ne. Je veliko primerov, ko so ženske dobesedno iznekažene.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava