Stilska preobrazba na 3. medijskem eventu

31.3.2016 | 12:00

Stilska preobrazba na 3. medijskem eventu
Stilska preobrazba na 3. medijskem eventu
Stilska preobrazba na 3. medijskem eventu

Na Ekonomski šoli Novo mesto, Višji strokovni šoli, smo v lanskem študijskem letu izvedli 1. medijski event, ker smo želeli predstaviti naš novi študijski program MEDIJSKA PRODUKCIJA. V letošnjem študijskem letu nadaljujemo z medijskimi dogodki, pri katerih so se medijcem pridružili tudi študenti ekonomisti.

Čeprav študijsko leto še ni blizu konca, smo študenti in predavatelji naše šole izvedli že dva medijska eventa. Rdeča nit zadnjega medijskega eventa je bila stilska preobrazba, kot se tudi spodobi za uvod v pomladanske dneve. Potekal je 18. 3. 2016 v popoldanskih urah v Nakupovalnem centru Qlandia Novo mesto.

Da je stilska preobrazba potekala, kot je treba, smo k sodelovanju povabili tudi Frizerski salon SIMPLE, prodajalno oblačil EXCLUSIVE in vizažistko iz frizerskega salona Kodrček. Kot model pa se je odlično izkazala Anja, simpatična dijakinja naše šole. Poskrbeli smo za fotografiranje in snemanje stilske preobrazbe, za podjetja, ki so sodelovala z nami, pa smo izdelali tudi promocijsko gradivo v obliki letakov ali pa kot promocijski video spot.

Za popestritev dogajanja na eventu so poskrbele naše študentke v vlogi fotomodelov, ki so se poznavalsko postavljale pred fotografske objektive naših študentov medijske produkcije.

Študenti ekonomisti so obiskovalce Qlandie sproti informirali o dogajanju in jih vabili k ogledu stilske preobrazbe. Svoje strokovno znanje in veščine so pokazali na dveh stojnicah. Na prvi so obiskovalcem ponudili nagradno igro na temo še vedno aktualnih davčnih blagajn. Udeleženci v nagradni igri so za pravilen odgovor na vprašanje prejeli darila, ki nam jih je priskrbela NLB, poslovalnica na Seidlovi ulici, Novo mesto. Na drugi stojnici pa so naši študenti z anketiranjem mimoidočih raziskovali trg na temo finance in imidž.

Celotno dogajanje so naši medijci tudi posneli. Zelo se veselimo promocijskega videa, ki že nastaja v montažnem studiu na naši šoli.

Študenti prihodnji teden odhajajo na praktično izobraževanje po organizacijah doma in v tujini. Prepričani smo, da jim bodo pridobljene izkušnje koristile tudi pri njihovem delu pri delodajalcih.

S. K.

Galerija

_sola (01)
_sola (02)
_sola (03)
_sola (04)
_sola (05)
_sola (06)
_sola (07)
_sola (08)
_sola (09)
_sola (10)
_sola (11)
_sola (12)
_sola (13)
_sola (14)
_sola (15)
_sola (16)
_sola (17)
_sola (18)
_sola (19)
_sola (20)
_sola (21)
_sola

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava