9. teniški turnir Tilia Double

14.2.2016 | 09:30

9. teniški turnir Tilia Double

Teniški klub Portovald je skupaj z Zavarovalnico Tilia v soboto, 6. februarja, v prostorih Teniškega centra Otočec organiziral že tradicionalni 9. teniški turnir Tilia Double. Turnirja se je udeležilo 16 ekip (3 igralci v posamezni ekipi). Turnir se je začel s slovesno otvoritvijo. Na otvoritvi in tudi kot aktivni igralec je bil prisoten direktor JV regije Zavarovalnice Tilie Gregor Štangelj, ki je vse udeležence nagovoril in jim zaželel dobro igro.

Ob tem je izpostavil, da se na Zavarovalnici Tilia trudijo podpirati projekte na športnem in kulturnem področju. Zavarovalnica Tilia je ponosni sponzor Teniške zveze Slovenije in dveh igralcev Blaža Kavčiča in Grege Žemlje. Predsednica teniškega kluba Potrovald Irena Gostiša Benčina je v svojem nagovoru omenila, da je ponosna, da Zavarovalnica Tilia že vrsto let klubu stoji ob strani.

Zmago na turnirju je ubranila ekipa Janja Team v sestavi Janja Jedlovčnik, Simon Gradišar in Tomaž Budja, ki so v finalu premagali ekipo zvezd (Dušan Ilovar, Srečko Ban in Franci Novak) z rezultatom 6:4. Več o poteku tekmovanja si oglejte v spodnji galeriji. Ker je tekmovanje potekalo na pustno soboto, se bile prisotne tudi maškare …

Teniški klub Portovald vabi vse tenisače na jubilejni 10. teniški turnir Tilia Double, ki se bo zgodil prihodnje leto. Naj omenimo, da je teniški turnir Tilia Double največji rekreativni teniški zimski turnir na Dolenjskem.

Teniški klub Portovald se zahvaljuje Zavarovalnici Tilia, Teniški zvezi Slovenije in Termam Krka.

TK Portovald

Galerija

_zz (01)
_zz (02)
_zz (03)
_zz (04)
_zz (05)
_zz (06)
_zz (07)
_zz (08)
_zz (09)
_zz (10)
_zz (11)
_zz (12)
_zz (13)
_zz (14)
_zz (15)
_zz (16)
_zz

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava