Valentinov koncert: Oliver Dragojević&Dupini ter klapa Šufit, ŠD Marof Novo mesto

14.2.2016 | 19:00

ŠPORTNA DVORANA MAROF NOVO MESTO

OLIVER DRAGOJEVIĆ &DUPINI IN KLAPA ŠUFIT so najlepše darilo, ki ga lahko podarite za praznik zaljubljenih.

Nepozaben glasbeni večer bo 14. februarja 2016 ob 19. uri v športni dvorani Marof Novo Mesto. Odlične vokalne interpretacije, ob spremljavi klavirja in kitar,so zagotovilo za posebno romantično doživetje, predvsem za predstavnice nežnejšega spola.

Oliver Dragojević je rojen 8. decembra 1947 v Veli Luki na otoku Korčuli. Je eden največjih, vsekakor pa najbolj cenjenih pevcev, ki na glasbeni sceni vladajo že desetletja.

Njegov prvi nastop sega v leto 1967, ko se je prebil z pesmijo Picaferaj. To je bil tudi začetek velikega glasbenega sodelovanja z Zdenkom Runjićem. Sledila je uspešna kariera, ki traja še danes.Sledili so hiti za hitom:Galeb i ja,Skalinada,Oprosti mi pape,Vjeruj u ljubav,Moj lipi anđele,Kad mi dođeš ti,Pismo moja,Trag u beskraju,Bez tebe,Cesarica, Lipo moja in še veliko drugih.

Oliver ima za sabo razprodanih veliko koncertov, v največjih svetovnih mestih: Royal Albert v Parizu,Carnegie Hall v New Yorku,Konzerthaus na Dunaju,Royal Albert Hall v Londonu,Arena Zagreb,Arena Split,dvorana Tabor Maribor in še v veliko drugih mestih po celotnem svetu.