Tajnice vodi Nataša Poljanec

13.2.2016 | 15:00

Tajnice vodi Nataša Poljanec
Tajnice vodi Nataša Poljanec

Po štiriletnem bogatem predsedovanju je Belokranjka Vesna Gregorič v petek, 12. februarja 2016, na 17. skupščini Kluba tajnic in poslovnih sekretarjev Dolenjske in Bele krajine predala vodenje Dolenjki Nataši Poljanec, najaktivnejši članici, prejemnici certifikata Preizkušena tajnica, ki je potrdilo strokovne odličnosti in dobitnici zlatega znaka Zveze klubov tajnic Slovenije.

Skupščina je potekala v Krkinih Termah v Dolenjskih Toplicah. V uradnem delu smo obravnavale in sprejele poročila za leto 2015, volile člane v organe kluba, seznanile smo se s programom dela za leto 2016, pregledale finančni plan ter podelile klubski priznanji za samoiniciativno in prizadevno delo v klubu, ki sta ga prejeli Kristina Glavaš Radovanovič in Milica Saje. Za zlato priznanje Zveze smo nominirali Jadranko Meglen. Vsem iskreno čestitamo.

Uvod in zaključek skupščine so popestrili pevci vokalne skupine Dvorjani. Posebno doživetje, z naelektreno energijo, pa nam je pripravil Jernej Kozan – zmagovalec šova Slovenija ima talent.

Tudi v letu 2015 smo dokazale, da smo še vedno eden izmed najbolj močnih in zavzetih Klubov v Sloveniji. Pohvalimo se lahko z bogato paleto različnih dogodkov.

Najodmevnejši dogodek preteklega leta je bil prav gotovo 4. dan Kluba – izobraževalni dan z Manco Košir in Suzi Asfour, ter slavnostna skupščina ob 15 letnici delovanja. V ta namen smo izdelale tudi Zbornik Kluba 2010 – 2015. Izkazale smo se tudi kot moderatorke na Zveznem večeru v Portorožu. Kot vedno smo tudi v letu 2015 dale poudarek na izobraževanje in usposabljanje. Tako smo se udeležile računalniške delavnice v Višji strokovni šoli Novo mesto, se udeležile 3-urnega tečaja postopkov oživljanja v Splošni bolnišnici Novo mesto, se udeležile jesenskega srečanja ADMA v termah Laško in kongresa ADMA v Portorožu. V Srednji šoli Črnomelj smo predstavile poklic poslovnega sekretarja, si ogledale podjetje našega donatorja Bramaca in šle na motivacijske dneve v Polansko dolino. Leto je bilo tudi humanitarno obarvano. Zbirale smo zamaške in zbrale denarna sredstva za slovensko društvo Hospic. Udeležile smo se dobrodelnega koncerta Vokalne skupine Mezzo, kjer smo prispevale denarna sredstva za osebe z Dawnovim sindromom. Delovna skupina Kluba se je udeleževala na sestankih, na sejah in zborih članov drugih Klubov ter Zveze. Prijateljske vezi smo okrepile na koncertih, na operah, na komedijah, na srečanju rdečih majčk v Izoli, na pohodu v Nebesa, na potepanju z rdečimi nahrbtniki v Zagrebu in Samoboru, na delavnici izdelovanja klubskih spominčkov in na tradicionalnem prednovoletnem srečanju.

Z novo predsednico nas čakajo novi izzivi. V marcu bomo poskrbele za svoje zdravje in ustvarjalne podvige, aprila bomo organizirale 5. dan Kluba z Mojco Senčar in Ireno Papež Potočar, maja in novembra bomo prisotne na ADMA posvetih, sodelovale bomo z Višjo strokovno šolo Novo mesto, se udeleževale sestankov Upravnega odbora, sej UO Zveze, sodelovale v humanitarnih akcijah, so odzvale povabilu sosednih klubov in jih vabile tudi v svojo družbo. Trudile se bomo pri promociji poklica poslovni sekretar in pri promociji našega Kluba.

V družbo vabimo tudi vas! Oglejte si našo spletno stran: http://sites.google.com/site/tajnice/ in Facebook pod nazivom Sekretarke Dolenjske Bele krajine in se nam pridružite!

Odnosi z javnostmi Kluba
Foto: Marko Klinc

Galerija

DVORJANI - FU9B0274 (2)
FU9B0206 (2)
FU9B0337 (2)
FU9B0547 (2)
FU9B0572 (2)
FU9B0785 (2)
MARIJA ADROJNA NA SKUPŠČINI 12-2-2016    FU9B0499 (2)
NATAŠA - NOVA PREDSEDNICA KLUBA - FU9B0247 (2)
POZDRAV IN ČESTITIKE IZ LJUBLJANE - FU9B0434 (2)
SKUPŠČINA KTPSDBK -  12-2-2016 DOL TOPLICE   -   FU9B0658  (2)
VESNA IN NATAŠA FU9B1068 (2)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava