Tončka iskala prijateljici - in smo ju našli!

12.2.2016 | 14:45

Tončka iskala prijateljici - in smo ju našli!

Včeraj smo objavili poizvedovanje naše bralke Tončke Mohorič, ki išče svoji prijateljici, s katerima se je fotografirala leta 1968. Danes je rezultat že tu - prepoznali s(m)o ju! ... Takole namreč piše bralec Drago: ''Prepoznal sem dekle, ki je na sliki v sredini in je bila in je še moja in mojih sester ter brata velika prijateljica. Takrat je živela s starši in sestrama na žagi v Luknji, kjer je bil takrat tudi mlin. Pisala se je Uršič, sedaj pa Živko Jožica. Živi v Podgori. Ker sem pred tem govoril z njo, mi je dovolila, da vam posredujem njen naslov. Ona ve tudi, kje živi Štefka. V upanju, da sva naredila nekaj dobrega, se vam zahvaljujem za posredovanje''.

Gospe Tončki bomo na njen zasebni elektronski naslov posredovali tudi kontaktno telefonsko številko prijateljice Jožice ... Pa naj vse tri enkrat skupno nazdravijo še na naš račun :) Mi jim vsekakor želimo še veliko let prijetnega druženja ...

In seveda bomo z veseljem objavili tudi fotografijo njihovega ponovnega snidenja, ki jo bomo (če bodo to seveda želele) pričakovali na naslovu novice@lokalno.si.

uredništvo lokalno.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava