Nuša Derenda z modrim srcem

12.2.2016 | 12:15

Nuša Derenda <strong>z modrim srcem<br /></strong>
Nuša Derenda <strong>z modrim srcem<br /></strong>

V okviru akcije NIVEA Podarite nam modro srce so se znani ambasadorji ustavili tudi v krški osnovni šoli Jurija Dalmatina in z nastopom najmlajše razveselili in podučili o pomenu dobrodelnosti.

Vseslovenska dobrodelna akcija že 10. leto zapored pomaga otrokom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe in svetlejše prihodnosti. Za dober namen so slovenski šolarji po Sloveniji tudi letos izdelovali modra srca, vanje pa tokrat zapisovali želje za lepšo prihodnost. Znani ambasadorji akcije so letos obiskali kar pet osnovnih šol po Sloveniji, kjer so prevzeli modra srca, se jim zahvalili za sodelovanje in jih razveselili s posebnim nastopom.

Akcija letos razveselila šolarje v petih slovenskih mestih

Po obisku v Izoli, na Jesenicah, v Ljubljani in Mariboru so se predstavniki akcije ustavili še v krški OŠ Jurija Dalmatina, kjer so šolarji ponovno izdelali mnogo lepih modrih src. Za začetek jih je zabaval, z njimi pokramljal o prihodnosti in jih podučil o pomenu dobrodelnosti komik in otroški animator Gorazd Špegel - Gogi, nazadnje pa jih je z glasbo in petjem do plesa pripravila tudi znana pevka Nuša Derenda.

Nuša Derenda glede prihodnosti ostaja optimistka

Naša nekdanja evrovizijska predstavnica, ki se bo tudi tudi letos udeležila slovenskega izbora za evropsko popevko, se je kot ambasadorka akcije preizkusila že v preteklih letih, letos pa ji bo, kot pravi, nastop posebej ostal v spominu. "Vedno rada podprem dober namen, sploh pa je lepo videti vesele otroške obraze, " je povedala Nuša Derenda in za konec še odgovorila na vprašanje, če se bomo po njenem mnenju v prihodnosti ljudje bolje razumeli: "Mislim, da je potrebno ostati optimist, zato računam in upam, da bomo živeli bolj složno in v medsebojnem spoštovanju."

Po zaključku akcije bo podjetje Beiersdorf, d.o.o. že deseto leto zapored obogatilo Učni sklad NIVEA. Z njegovo pomočjo so v obliki štipendij do danes na poti do izobrazbe pomagali že 82 otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja. Tisti, ki bi radi akcijo podprli, lahko modra srca s svojo željo za lepšo prihodnost otrok in vseh nas oddajo do 15. februarja na spletni strani www.NIVEA.si/srce ali pa jih izdelana v poljubni tehniki  pošljejo na naslov: Beiersdorf d.o.o., p.p. 4130, 1001 Ljubljana.

E. K.

Galerija

_Ambasadorka (1)
_Ambasadorka (2)
_Ambasadorka (3)
_Ambasadorka (4)
_Ambasadorka

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava