Maškare preganjale tudi bolezni

12.2.2016 | 11:00

Maškare preganjale tudi bolezni

Parti Butik, Plesni studio Novo mesto in Elvis Zagrljača za Foto Asja smo se na pustni torek odločili obiskati bolne otroke na pediatričnem oddelku Splošne bolnišnice Novo mesto. Da otrokom letošnji pust ne bo ostal v slabem spominu, so trije animatorji Pika Nogavička Nina, klovn Simon in piratka Lučka popestrili njihov dan. Prav vsakemu posebej so se posvetili, mu podarili malo darilo in se slikali z njim. Naš namen je bil razveseliti te male bolnike in še kako nam je uspelo, nasmeh otrok, njihovih staršev in celotnega kolektiva pediatričnega oddelka SBNM nas je samo še spodbudil, da se kmalu spet vrnemo.

                                       Barbara Brajčič , Robi Grmek in Elvis Zagrljača za Foto Asjo

Obisk pustnih mask na otroškem oddelku SB Novo mesto

Na pustni torek, 9.2.2016, smo na otroškem oddelku SB Novo mesto doživeli pravo pustno presenečenje. Obiskala nas je namreč slavna Pika Nogavička z gospodom Fickom, zabavni Klovn in simpatična Gusarka! Mali bolniki so se jih zelo razveselili, še bolj pa so bili veseli daril, ki so jih maškare prinesle s seboj in poskrbele za pravo pustno vzdušje.

Maškare pa so bile na našem oddelku deležne tudi pogostitve s slastnimi krofi. Obljubile so nam, da nas ponovno obiščejo naslednje leto ter da bodo zelo hitro pregnale zimo in vse bolezni.

Držimo pesti, da bi jim to zares uspelo…

Za idejo ter izvedbo dogodka se zahvaljujemo Parti Butiku, animatorjem Plesnega studia Novo mesto in Foto Asji.

Se vidimo prihodnje leto!

                                                                                                         SB Novo mesto

Galerija

_maske (1)
_maske (2)
_maske (3)
_maske

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava