ZPTM Brežice po Ljubljani lokalno turistično ponudbo predstavlja tudi v Beogradu

12.2.2016 | 09:45

ZPTM Brežice po Ljubljani lokalno turistično ponudbo predstavlja tudi v Beogradu

Zadnji januarski vikend je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal sejem Alpe-Adria: Natour, na katerem so bile obiskovalcem predstavljene tudi brežiške znamenitosti in ponudniki. V sklopu štiridnevnega sejemskega dogajanja so se na sejmu predstavila tudi lokalna turistična društva, na skupni stojnici pa smo bili, skupaj s predstavniki Term Čatež in CPT Krško, ves čas prisotni tudi predstavniki Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Brežice.

Rdeča nit letošnjega sejma je bil zeleni in aktivni turizem, čemur smo prilagodili tudi predstavitev na naši stojnici, ki je temeljila na pohodniških in kolesarskih poteh ter drugih aktivnostih v naravi, izpostavili pa smo tudi turistične kmetije. Prav tako smo predstavljali nov in čisto svež Katalog turistične ponudbe za občino Brežice, za katerega smo dobili izključno pozitivne odzive. Obiskovalce so pritegnili tudi zanimivi promocijski videi naših krajev in Posavja ter posnetki iz zraka, ki smo jih prikazovali na LCD TVju. Tudi najmlajši obiskovalci si bodo Brežice zagotovo zapomnili, saj sta jih na sejmu zabavali tudi naši maskoti – Stolpko in Gvido, z animacijo z zanimivim Indijancem pa so navdušile tudi Terme Čatež.

K uspešni in atraktivni predstavitvi na sejmu so pripomogli tudi lokalni turistični ponudniki, ki so se aktivno vključili k sodelovanju s svojim promocijskim materialom in bogatimi nagradami, ves čas trajanja sejma smo namreč na stojnici izvajali nagradno igro, v sklopu katere smo obiskovalcem postavili zanimiva vprašanja o Brežicah, za nagrado pa bomo podelili kar nekaj atraktivnih »turističnih doživetij« - bogatih paketov, ki smo jih sestavili s pestrimi nagradami različnih ponudnikov. Vikend paketi v Brežicah - ogledi repnic, odlična kulinarična razvajanja, kopanje v termalnih kotičkih, ogledi znamenitosti in ne nazadnje tudi brezplačno turistično vodenje, so bogate nagrade, ki bodo nagrajence zagotovo privabile v Brežice.

Med 18. in 21. februarjem bo ZPTM Brežice prvič obiskal tudi Sajam Turizma v Beogradu, ki je največji turistični sejem v Jugovzhodni Evropi. Lani se je na njem predstavilo več kot 1000 razstavljavcev iz 53ih držav, obiskalo pa ga je več kot 62.000 obiskovalcev. Skupaj s Termami Čatež bomo predstavili destinacijo Brežice oziroma Posavje ter promovirali lokalno turistično ponudbo.

ZPTM Brežice

Galerija

_t (1)
_t (2)
_t (3)
_t (4)
_t (5)
_t (6)
_t (7)
_t (8)
_t

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava