Športni dan OŠ na kegljišču Pri vodnjaku

11.2.2016 | 08:45

Športni dan OŠ na kegljišču Pri vodnjaku
Športni dan OŠ na kegljišču Pri vodnjaku

V sklopu športnih dnevov OŠ Šmihel in OŠ Mali Slatnik (1. do 4. razred) je potekalo tekmovanje v kegljanju na kegljišču Pri vodnjaku. Tekmovanja se je udeležilo 55 deklic in 59 dečkov. Učenci so nastopali v štirih kategorijah v disciplini 10 lučajev na polno.

OŠ Šmihel :

Pri deklicah 1. in 2. razreda je bila najboljša Dina Kišmetović s 46 podrtimi keglji, drugo mesto je zasedla Alja Brdar s 42 podrtimi keglji, tretje mesto pa sta si delili Iza Brodar in Neža Novak s 40 podrtimi keglji.

Pri dečkih 1. in 2. razreda je bil najboljši Marko Mapš s 50 podrtimi keglji, drugo mesto pa sta si delila Anže Jakše in Enej Zupančič, ki sta podrla 46 kegljev.

OŠ Mali Slatnik :

Med učenci 1. in 2. razreda si je prvo mesto priborila Nina Šinkovec s 42 podrtimi keglji, na drugem mestu je bila Neža Blažič s 41 podrtimi keglji, tretja pa je bila Marta Muren s 39 podrtimi keglji.

Med dečki je prvo mesto zavzel Vid Lavrič Gregorčič s 43 podrtimi keglji, drugo mesto Jakob Matko s 42 podrtimi keglji in tretje mesto Mišo Tlačinac s 39 podrtimi keglji.

Med učenci 3. in 4. razreda je prvo mesto zasedla Lejla Gotlib s 47 podrtimi keglji, drugo mesto Janja Dolšina s 43 podrtimi keglji in tretje mesto Ela Retelj s 42 podrtimi keglji.

Med dečki pa je bil na prvem mestu Lan Božič s 48 podrtimi keglji, na drugem mestu je bil Jakob Ovniček s 46 podrtimi keglji, na tretje mesto pa se je uvrstil Miha Brulc s 45 podrtimi keglji.

Čestitke nastopajočim in dobrodošli ponovno.

Tekmovanje sta izvedla KD Vodnjak in KD Krka Novo mesto.

Trener Dušan Vukšinič, vaditelj Tine Jerman

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava