Krmelj je gostil četrti tek za sevniški pokal

11.2.2016 | 08:15

Krmelj je gostil četrti tek za sevniški pokal

Na pustno soboto je AK Sevnica organiziral četrti tek za Sevniški pokal, ki je potekal v Krmelju. Gostoljubje tamkajšnje šole in lepo sončno vreme sta polepšala tek 89. tekačem v boju za nove točke in dobre uvrstitve. Pred samim glavnim tekom je potekal tudi dobrodelni tek v organizaciji poslanca Tomaža Lisca in AK Sevnica, pri čemer bodo sredstva namenjena za postavitev in ureditev otroških igral v občini Sevnica.

Na četrtem teku so zmagovalci v svojih kategorijah postali: Nika Radej, Jan Dolmovič, Zala Krmelj, Timotej Kraševec, Ajda Slapšak, Tomi Bajc, Lea Haler, Bor Bauman, Nika Jančič, Anže Trebše, Melani Knez, Gregor Rabuzin, Miha Povšič, Mateja Jazbec, Jure Rizmal, Robert Lendaro in Zdravko Kukman. Absolutna zmagovalca pa sta bila Lea Haler in Robert Lendaro, ki sta prejela pokal šopek iz cvetličarne Harmonija.

Gostilna pr´Čot je tudi tokrat poskrbela za malico tekačev, AK Sevnica pa se zahvaljuje tudi vsem ostalim pokroviteljem (www.aksevnica.si), kateri so omogočili, da je tekaška prireditev tako dobro uspela. Vidimo se na zaključku Sevniškega pokala, 27. februarja na Blanci.

AK Sevnica

Galerija

_z (1)
_z (2)
_z

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava