Nova služba za Lili Žagar - Nič več doma

3.2.2016 | 13:50

Veseli se vrnitve: »Sploh zato, ker gre za nov in edinstven format, ki  ga pri nas še nismo videli. Zanimivo bo spremljati, kako se bodo  tekmovalci znašli v tistem času in kako bodo kos nalogam.« (foto: Arhiv uredništva Svet24)

Veseli se vrnitve: »Sploh zato, ker gre za nov in edinstven format, ki ga pri nas še nismo videli. Zanimivo bo spremljati, kako se bodo tekmovalci znašli v tistem času in kako bodo kos nalogam.« (foto: Arhiv uredništva Svet24)

Precej časa je minilo, odkar smo Lili Žagar nazadnje videli na televiziji. »Pravkar smo zakorakali v priprave in komaj čakam, da začnemo snemati. V oddaji Bilo je nekoč se bomo vrnili dobrih dvesto let v preteklost,« je razkrila svoj novi angažma. Čeprav je ni bilo pred kamerami, ni posedala križem rok. Je vodja projektov v produkcijskem podjetju, ki ga imata s partnerjem Markom Potrčem. »Imam delo, ki ga opravljam z velikim veseljem in užitkom. Ustvarjamo različne oglase in predstavitvene videe in pred kratkim je bil na televiziji naš oglas za Pošto Slovenije. Zaradi širitve ekipe sva se pred časom selila v večjo pisarno, ki jo zdaj opremljava po svojih željah. Obenem pripravljam tudi samostojni projekt, za katerega upam, da bo čim prej ugledal luč. Kadar ne delam, pa čas najraje preživljam z družino,« pripoveduje Lili, ki uživa v materinstvu. Trudi se biti čim boljša mama. »Je pa normalno, da vsak otrok poskuša svoje starše kdaj oviti okoli prsta. Kljub temu se trudim, da sem pri vzgoji dosledna in da čim manj popuščam. Starejši sin hodi v šolo, hči pa v vrtec.«

Svet24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

3.2.2016Oceni taja 

Lili, ostani vodja projektov in dobra mama, samo nas gledalce pusti, da z veseljem gledamo tv. In evo, ena piskačica vodi glavno oddajo, druga piskačica po oddaji komentira...bomo mogli kej drugega gledat.

4.2.2016Oceni ojej 

ne gledam nobene

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava