Delavnica »Blagoslov zemlje in neba«, Glavni trg 24 Novo mesto

8.12.2015 | 17:00

»Čarobno lep kristal se v roki mi milostno zablešči, prinese radostne spomine mi davnih dni. Odstre tančice mi srčne moči, blagoslovi z mirom me in zdravja čudeži.«

Kamni so mogočni pradavni nosilci spominov in prevajalci informacij. Zdravilni kamni (kristali in minerali) so veličastni pomočniki pri stopanju po poti srca. So učinkoviti prijatelji, s katerimi je mogoče spodbuditi našo duhovno in fizično moč. So potomci poroke med nebom in zemljo, srčno darilo matere narave. Namenjeni so krepitvi moči svetlobe in ljubezni. Kamni so živi, polni energije in vsakemu izmed nas želijo radostno predati ljubeča sporočila ter nam pomagati pri vsakodnevnih izzivih bivanja.

Da bi v polnosti začutili njihove blagoslove, ljubeče vabljeni na delavnico »SKRIVNOSTNI SVET KAMNOV (MINERALOV IN KRISTALOV) TER KOVIN«. Povežimo se z modrostjo kamnov, začutimo veličino našega Triglava. Obiščimo nahajališča mineralov in kristalov, se spomnimo davnih časov, ko smo kamne uporabljali za duhovni in tehnološki razvoj.

Snidemo se v torek, 08.12.15, ob 17.00 uri. Oblečeni bodimo v ležerna oblačila. Za pripravo na delavnico se povežimo z energijo našega najljubšega kristala in ga narišimo (risbo prinesimo s seboj).

Udeležbo na delavnici potrdite na e-pošto: milena.matko@siol.net. Več informacij na: http://www.milenamatko.com/dogodki/.

Izredno močan in globoko transformativen cikel dvanajstih delavnic »Blagoslov zemlje in neba« je namenjen srčnemu povezovanju z bitji čiste svetlobe in ljubezni ter matere narave. Na delavnicah sprejmemo mistične blagoslove ljubečih bitij zemlje in neba, jih povabimo v svoje življenje, radostno stečemo v njihov objem ter se popolnoma predamo življenju v vsem razkošju ljubezni, radosti, moči, svete srčnosti in božje milosti. Na stežaj odpremo vrata celotnemu Stvarstvu in postanemo veličastni mojstri bivanja, zliti z magično lepoto in obiljem obstajanja.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.