Tim, Beno in Boris odlični na državnem prvenstvu

1.12.2015 | 08:20

Tim, Beno in Boris odlični na državnem prvenstvu

V nedeljo, 29.11.2015, je v gimnastični dvorani v Rušah potekalo državno prvenstvo v moški športni gimnastiki. Udeležili so se ga tudi telovadci Telovadnega društva Sokol Brežice. Ponovno so posegli po najvišjih mestih ter dokazali, da se v brežiški gimnastični dvorani dobro dela.

V dopoldanskem delu je Dino Vehabović v OV2 osvojil 18. mesto. V OV3 je bil 18. tudi Vid Kovačič, Jak Rovan pa mesto za njim.

Največji uspeh je dosegel 12-letni Tim Jambriško, ki je opravil s konkurenco in potrdil dobro formo  ter postal državni prvak v mnogoboju šestih orodij v OV4  z osvojenimi 76,85 točkami. Blestel je tudi  na posameznih orodjih, kjer je osvojil še štiri zlate medalje, in sicer na parterju, bradlji, konju in drogu. V isti kategoriji je nastopal tudi Boris Milošević ter z osvojenimi 73,75 točkami zasedel  četrto mesto. Na posamičnih orodjih  pa je osvojil dve srebrni medalji, in sicer na preskoku in drogu.

Beno Kunst je nastopal v OV5 ter z osvojenimi 68,40 točkami osvojil  odlično drugo mesto v mnogoboju ter medaljo na vsakem izmed orodij: zlato na bradlji in preskoku, srebro na drogu, konju z ročaji in parterju ter bron na krogih.

Vsem telovadcem Telovadnega društva Sokol Brežice iskreno čestitamo za dosežene točke in medalje na državnem prvenstvu.

Telovadno društvo Sokol Brežice

Galerija

_zsokol (1)
_zsokol (2)
_zsokol (3)
_zsokol (4)
_zsokol (5)
_zsokol (6)
_zsokol (7)
_zsokol

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava