Dan D v decembru – štirikrat rockersko, enkrat Tiho

29.11.2015 | 08:55

Foto: Jože Suhadolnik

Foto: Jože Suhadolnik

Z uspešnim spektaklom pred polno dvorano Kina Šiška so Dan D začasno zaključili zgodbo albuma DNA D. Do pomladi bodo nastopali samo v svoji stari, preverjeni podobi.
 
Presenetljivo drzen koncert v Kinu Šiška je pri obiskovalcih povzročil veliko čustvenih odzivov, tako pozitivnih kot negativnih. Ti so bili popolnoma v skladu s konceptom albuma, ki povezuje dve različni odkriti zgodbi: eno o DNK zapisu posameznih članov, drugo pa o glasbenih vplivih skupine. 
 
A brez skrbi: fantje obljubljajo, da s tem programom ne bodo obremenjevali publike na svojih običajnih koncertih! Zato bodo svoj letošnji koncertni urnik nadaljevali v slogu, ki ste ga vajeni. Dan D bodo v decembru nastopili v naslednjih krajih:

Poleg rockerskih koncertnih nastopov pa bodo Dan D 26.12. v Grand hotelu Union iz svojih kovčkov spet potegnili kuhalnice, steklenice, ribežne, zvončke in bisernico in izjemoma izvedli ekskluzivni praznični koncert Tiho v počastitev 110. obletnice znamenite Unionske dvorane. Vstopnice za ta enkratni dogodek so na voljo na prodajnih mestih Eventim.

info Dan D

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava