Top najstnica 2015: Finalistke tudi tri Dolenjke

27.11.2015 | 13:45

Top najstnica 2015: Finalistke tudi tri Dolenjke <strong><br /></strong>
Top najstnica 2015: Finalistke tudi tri Dolenjke <strong><br /></strong>

V poznopopoldanskih urah zadnjega novembrskega četrtka se je v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik odvila najstniška zabava leta, na kateri je revija TOP! Za najstnike letos prvič izbrala top najstnico. Naziv, ki se podeljuje na podlagi simpatičnosti, aktivnosti in pozitivne naravnanosti mladih tekmovalk, je letos pripadel Lauri Sarafinov iz Kamnika, ki navdušenja ob prejetem naslovu ni skrivala, z njo pa so se veselili tudi številni navijači. Prva spremljevalka je postala Laura Lever iz Podgorja pri Letušu, druga spremljevalka pa Nika Žun iz Vodic. Sara Horvat iz Puconcev je tista najstnica, ki je bila deležna največ podpore na družbenih omrežjih in se je razveselila naziva »top net najstnica«. Prireditev je v svojem značilnem slogu vodil priljubljeni voditelj Radia Aktual in pevec Klemen Bunderla, dogodek pa je minil tudi v znamenju odličnih glasbenih nastopov, polnih talenta – Jana Šušteršič, Anej Piletič in Nejc Lombardo so dvigali temperaturo med nekajstoglavim občinstvom. Z izvrstnimi plesnimi točkami so že tako razgibano prireditev popestrili plesalci in plesalke Libero Dance Centra, za vzdihe začudenja in poglede občudovanja pa sta poskrbela Filip Kržišnik in Blaž Slanič oziroma F & B Acrobatics.

12-letna LAURA SARAFINOV iz Kamnika je s svojo simpatičnostjo prepričala že v polfinalu, tudi na velikem odru pa se je izkazala s sproščenostjo in pozitivnostjo. Laura sicer trenira odbojko pri klubu Calcit Volleyball, zelo rada riše, saj jo zanima moda, pred odbojko pa se je pet let posvečala trebušnemu plesu. Iskriva najstnica, ki jo bo po današnjem večeru krasil še širši nasmeh, se odlično znajde  tudi v vlogi voditeljice in tako jo bomo morda lahko kdaj opazovali na velikih odrih tudi v kakšni drugačni vlogi.

Za naziv top najstnica se je letos potegovalo natanko 144 kandidatk, le dvanajstim pa se je uspelo prebiti med finalistke, in sicer: Giulii Garbin iz Ljubljane, Katarini Hekič iz Dobrepolja, Katji Sterle iz Vodic, Niki Žun iz Vodic, Lauri Lever iz Podgorja pri Letušu, Lauri Sarafinov iz Kamnika, Marjani Pančur iz Kamnika, Neli Marič iz Ribnice na Dolenjskem, Nini Kokot s Polzele, Piji Plavc iz Ljubljane, Rebeki Breznikar iz Žužemberka in Sari Horvat iz Puconcev.   

O zmagovalki, z izjemo top net najstnice, je letos odločala žirija v sestavi: Karmen Roglič, predstavnica NC Supernova Ljubljana Rudnik, Edis Vukalić, vodja frizerske ekipe v Studiu 4, ki je poskrbela za čudovito podobo naših najstnic, Kelly Prodan Lukežič, predstavnica podjetja Sanofarm in produktna vodja linije aCknes, s katero so poskrbeli, da se naše finalistke počutijo super v svoji koži, Tina Guček, namestnica urednice revije TOP! Za najstnike in urednica revije DOM2, Azra Selimanović, koreografinja in vodja plesnega centra Libero Dance Center, in Filip Kržišnik, ambasador kampanje Sola Aktivejšn Generejšn.

Štiri izbranke letošnjega izbora Top najstnica 2015 bodo krasile naslovnico naslednje številke revije TOP! Za najstnike, za nagrado so prejele celoletno naročnino na revijo TOP! Za najstnike, darilno kartico za nepozabne nakupe v NC Supernova Ljubljana Rudnik in paket izdelkov aCknes, vseh 12 finalistk pa je prejelo paket izdelkov Sola

Na letošnjem izboru za top najstnico so se lahko vsi obiskovalci fotografirali v fotokabini, za katero je poskrbel sponzor aCknes in v kateri so obiskovalci beležili nepozabne utrinke na čudovito popoldne, ter Sola, ki je predstavila nov okus pijače Sola Hey, in sicer borovnica-grozdje. Posebna zahvala gre tudi Studiu 4 in Edisu Vukaliću ter njegovi ekipi za ličenje in pričeske vseh dvanajstih finalistk, ki so bile videti naravnost fantastično, Tjaši Kokalj, ki je poskrbela za oblačila kandidatk, ter Azri Selimanović iz plesne šole Libero Dance Center, ki je finalistke naučila plesnih korakov.

Prikupne hostese so na dogodku delile revijo TOP! Za najstnike in izvode čisto novega tednika za vso družino Sedem, ki vsak petek ponuja raznovrsten nabor vsebin in širi pogled na svet.

Media24
Foto: Mare Vavpotič/Media24Agency

Galerija

F & B Acrobatics
Filip Krzisnik in Blaz Slanic ambsadorja Sole
Jana Sustersic
kandidatke v zaklisju s Tjaso Kokalj
Klemen Bunderla
Laura Sarafinov in Pika Kovac
Laura Sarafinov
Libero Dance Center
Nejc Lombardo
Top najstnica 2015 Laura Sarafinov
Top najstnice 2015
zirija

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

28.11.2015+4     + (4)     – (0)     Oceni gorčica 

Takšna tekmovanja so zloraba otrok. Dvanajstletne deklice so še otroci. Kradete jim zdravo otroštvo in to samo zato, da nekdo na njihov račun mastno služi. Na bruhanje mi gre, kakšna družba smo!

28.11.2015+3     + (3)     – (0)     Oceni krneki 

Žal tekmovanja niso kriva,ampak starši, da na račun otrok in njihovega psihološkega zdravja, zdravijo svoje travme.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava