Šiška deluxe v Črnomlju

26.11.2015 | 11:25

Šiška deluxe  v Črnomlju

Po mnenju mnogih gledalcev projekcije komične drame Šiška deluxe prejšnji četrtek v črnomaljskem kinu smo po dolgem času dočakali slovenski film, ki nas je dodobra nasmejal, hkrati pa spodbudil k razmišljanju. Film prikazuje vsakdan slovenske družbe, ki jo pesti brezposelnost, negotove poslovne ideje, razbite družine, strah pred drugačnostjo. Dotika se mnogih vprašanj, ki jih potiskamo stran, vendar zaključi v smislu - življenje je lepo!

Po končani projekciji je sledil pogovor s tremi glavnimi igralci iz filma, ki so odlično opravili svojo nalogo, čeprav niso poklicni igralci. Udeležujejo se projekcij po Sloveniji, s čimer sporočajo, da so še kako dostopni in profesionalni.

Šiška deluxe je simbolično odprl tradicionalni novoletni direndaj, ki se bo do konca decembra nadaljeval s številnimi dogodki različnih organizatorjev in izvajalcev, na mnogih prizoriščih, za različne okuse.

M. M.

Galerija

f-siska (1)
f-siska (2)
f-siska (3)
f-siska (4)
f-siska (5)
f-siska (6)
f-siska (7)
f-siska

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

26.11.2015+1     + (2)     – (1)     Oceni nećila 

spet neka glupost od gluposti....kj res nima občina črnomelj v kj druzga ukvarjat,ko tole k ni absolutno nič zanimivo??

26.11.2015–1     + (1)     – (2)     Oceni khk 

In kdo si ti, da boš govoril, da tole ni absolutno nič zanimivo? Če si ti tako zaplankan, da kritiziraš nečaj, česa niti videl nisi, vsaj govori v svojem imenu!

27.11.2015Oceni bravo 

Bravo! Da se nekaj dogaja. Vsak pa naj izbere kaj bo šal gledat.

27.11.2015—     + (1)     – (1)     Oceni vika lozar 

Bilo je prijetno vzdušje, film poln pozitivne sporočilnosti, tudi igralci so bili med pogovorm simpatični. Lepo zapolnjen večer, da več "nećila" !

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava