Delavnica »Pot srca«: Čudež življenja, Glavni trg 24 Novo mesto

23.10.2015 | 17:00

»Življenje. Življenje ognjevito, kot mak rdeče, čudovito. Ko srce poje, se igra, pleše po cvetočih poljanah brezčasnega uživanja.«

Družina je največja dragocenost, ki jo človek lahko ima, je najpomembnejša celica družbe, države, Stvarstva celega. Povabite svoje srce na drugo delavnico »POT SRCA«: Čudež življenja na kateri bomo življenju na Zemlji rekli »ja« in se poglobili v odnose v naši primarni družini (soočili se bomo z vzorci, ki smo jih prejeli od prednikov, občutili dogajanje od našega spočetja pa do prvih sedmih let življenja).

Na delavnicah “POT SRCA” pogledamo resnici v oči, se soočimo s sabo, spustimo težo preteklosti, se zavemo, kdo smo, zakaj živimo in kaj je naše poslanstvo, začutimo, kaj imamo resnično radi. Z ljubeznijo do sebe odpremo vrata čudežem življenja.

V sklopu osmih srečanj se vzpenjamo po stopnicah našega življenja. Pričnemo v trenutku pred spočetjem, ko pred mojstri in vodniki podpišemo pogodbo z našimi starši ter izberemo poslanstvo. Nadaljujemo s fizičnim rojstvom in se s pomočjo sporočil posameznih čaker ter obredov, ki ustrezajo slednjim, pomikamo skozi življenje. Zaključimo s smrtjo, ko prestopimo reko večnosti in se zlijemo z Ljubeznijo.

Delavnice potekajo ob petkih, vsake 14 dni in običajno trajajo šest ur (od 17.00 do 23.00 ure). Srečujemo se v Novem mestu, v Templju POT SRCA, Glavni trg 24. Cena posamezne delavnice je 50 EUR. Predvideni termini: 09.10.15, 23.10.15, 13.11.15, 27.11.15, 11.12.15, 15.01.16, 29.01.16 in 12.02.16.

Kratka vsebina:

1. Uvodno srečanje »POSVEČENI DOGOVOR«

Predstavitev vsebine druženj, kratka predstavitev udeležencev, vpogled v pogodbo oz. posvečeni dogovor, ki smo ga sklenili pred prihodom na Zemljo.

2. Druženje »ČUDEŽ ŽIVLJENJA«

Poglobimo se v svetost življenja, v odnos s starši oz. primarno družino, objamemo svojo identiteto.

3. Druženje »STRAST USTVARJANJA«

Posvetimo se odnosu do premoženja in ustvarjalnosti, spolnosti ter finančne varnosti.

4. Druženje »KRALJEVSKOST MOČI«

Poiščemo način, kako zopet postati odgovoren gospodar svojega življenja. Samemu sebi izpovemo ljubeče spoštovanje in zapišemo svoj kodeks časti.

5. Druženje »LEPOTA LJUBEZNI«

Predamo se čutenju ljubezni, njenim tisočerim odtenkom, si jo dovolimo izpovedati, jo širiti in s tem spreminjati nas same ter svet okrog nas.

6. Druženje »SVETOST IZRAŽANJA«

Potopimo se v čarobnost resnice in dovolimo svetlobi, da nas objame. Položimo temelje zaupanja vase in poštenosti.

7. Druženje »VELIČINA MODROSTI«

Prepustimo se intuiciji, si dovolimo pogledati svoje največje zaklade (talente, darove) ter način, kako jih strastno uporabiti v dobro nas samih ter celotnega človeštva.

8. Druženje »RAZKOŠJE BOŽJEGA«

Veličastno se prepustimo svoji domišljiji in božji milosti. Iz življenja odslovimo vse, kar je "mrtvo in končano" ter se povežemo z mogočnostjo Boga.

Ljudje smo čuteča bitja in globoka resnica je, da ne glede na ves napredek še vedno najbolj potrebujemo nežen objem, drobec časa, ljubeč stisk dlani, dotik srčnosti, čuten pogled v oči, svetost radosti, prisrčne besede "rad(a) te imam" ... Tako kot kruh rabimo ob sebi ljudi, ki nam dajo vedeti, da je naše življenje smiselno, ki se nam z ljubeznijo v očeh zahvalijo: "Hvala ti, ker si." Zato odprimo svoje srce, se medsebojno povežimo, drug drugega ljubeče podprimo, da vse okoli nas v polnosti zaživi, da energija ljubezni preplavi zemljo in nebo. Postanimo mogočen gospodar svojega življenja.

Več informacij na http://www.milenamatko.com/dogodki/.