Duokomedija – Lepotica in psihoanalitična zver, Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto

22.10.2015 | 19:00

Četrtek, 22. oktober 2015, ob 19.00,

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto – Trdinova čitalnica

V Novo mesto prihajata znani psihoanalitik Roman Vodeb in lepotica Monika z zabavno, poučno, provokativno duokomedijo LEPOTICA IN PSIHOANALITIČNA ZVER (samo za odrasle 18+). Tako zabavne, a poučne in hkrati provokativne predstave na slovenskih odrih doslej še ni bilo in je ne bo niti v prihodnje – razen, če se sam Slavoj Žižek odloči in prepusti gledališčnikom na upo/zlo/rabo, ali pa da kdo odrsko uprizori pokojnega dr. Ruglja in njegove seksološke delavnice.

Predstava, ki vas ne bo pustila ravnodušnih – večina občinstva je navdušenih, kak posameznik ali par pa je predstavo tudi že protestno zapustil. Sredine ni!

Super seksi lepotica Monica Bikinsky (igralka Monika Jekler) in seksolog Sigman Frojdeb (psihoanalitik Roman Vodeb) bosta nastopila s pravo odrsko psihoterapijo, humorno, erekcijsko vendar poučno psihoterapevtsko seanso.

Vstopnice so v prodaji v Knjižnici Mirana Jarca Novo mesto, prek EVENTIMA (Petrol, Pošta, www.eventim.si) in eno uro pred predstavo v Knjižnici Mirana Jarca Novo mesto.

Rezervacija vstopnic na GSM: 040 33 66 72.

Cena vstopnice v predprodaji: 10€, na dan predstave 12€.