Delavnica »Blagoslov zemlje in neba«, Glavni trg 24 Novo mesto

13.10.2015 | 17:00

»Svetovljani, izobraženci, umetniki, vrhunski izumitelji, popotniki, preroki in globoki modreci, ljudje dostojanstva in časti, lepote, unikatnosti – o, Bog, ste potrebni mi.

Bodite mi pozdravljeni, z blagoslovom angelov preplavljeni. Naj duše naše se združijo, melodijo srčnosti zapojo – za nas, za vse ljudi srca.«

Vnebovzeti mojstri so veliki zdravilci, učitelji in preroki, umetniki in izumitelji, ki so poprej hodili po zemlji, sedaj pa bivajo v duhovnem svetu in nam pomagajo iz višav. Prihajajo iz vseh kultur, veroizpovedi in civilizacij, tako starodavnih kot sodobnih – mednje sodijo Jezus, Mojzes, Buda, svetniki, božanstva … Tesno sodelujejo z Bogom, našimi angeli varuhi in tistimi ljudmi, ki na Zemljo prinašamo luč. Pomagajo nam hoditi po poti miru, ljubezni in obilja ter v nas prebujajo veličino mojstrstva.

Da bi začutili njihov blagoslov ter sprejeli mogočnost mojstrstva, toplo vabljeni na delavnico »BLAGOSLOV VNEBOVZETIH MOJSTROV«.

Snidemo se v torek, 13.10.15, ob 17.00 uri. Oblečeni bodimo v ležerna oblačila. Za pripravo na delavnico se povežimo z energijo mojstrov ter jih intuitivno narišimo (risbo prinesimo s seboj).

Udeležbo na delavnici potrdite na e-pošto: milena.matko@siol.net. Več informacij na: http://www.milenamatko.com/dogodki/.

Izredno močan in globoko transformativen cikel dvanajstih delavnic »Blagoslov zemlje in neba« je namenjen srčnemu povezovanju z bitji čiste svetlobe in ljubezni ter matere narave. Na delavnicah sprejmemo mistične blagoslove ljubečih bitij zemlje in neba, jih povabimo v svoje življenje, radostno stečemo v njihov objem ter se popolnoma predamo življenju v vsem razkošju ljubezni, radosti, moči, svete srčnosti in božje milosti. Na stežaj odpremo vrata celotnemu Stvarstvu in postanemo veličastni mojstri bivanja, zliti z magično lepoto in obiljem obstajanja.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.