Radio Aktual se že pripravlja na rojstnodnevno zabavo

6.10.2015 | 10:50

Aktualovci so znani po tem, da prirejajo vrhunske zabave tudi na terenu, ne le na radijskih frekvencah. Dolenjci so jih na zadnje gostili v okviru letošnjega Jernejevega. (Foto: Media24)

Aktualovci so znani po tem, da prirejajo vrhunske zabave tudi na terenu, ne le na radijskih frekvencah. Dolenjci so jih na zadnje gostili v okviru letošnjega Jernejevega. (Foto: Media24)

Radio Aktual, ki je v Sloveniji poznan kot najboljši radio za pravo zabavo in ki se lahko pohvali s kar štirimi razprodanimi koncerti v ljubljanski Hali Tivoli, bo letos znova praznoval rojstni dan s svojimi številnimi zvestimi poslušalkami in poslušalci. Na velikem odru Hale Tivoli bodo v petek, 4. decembra, zbrano publiko zabavali Davor Borno, klapa Kampanel, zasedba Kingston, Davor Radolfi in skupina Ritmo Loco, ne nazadnje pa na rojstnodnevni zabavi ne bo manjkala niti priljubljena Grupa Vigor.

Na velikem koncertu, ki ga bo vodil zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas in Aktualov radijski voditelj Klemen Bunderla, ne bodo manjkala številna presenečenja, obiskovalci pa bodo lahko uživali v glasbenem spektaklu.

Za dobro voljo bo poskrbel Davor Borno, ki je eden najbolj priljubljenih hrvaških pevcev, ne nazadnje pa je poznan tudi po tem, da zna na odru poskrbeti za pravu žur. Za pridih Mediterana bodo poskrbeli člani Klape Kampanel, ki so ustvarili pesmi Niko se ne smije kao ti, Aj ća volin te, Andjele moj, Lud i zanesen ter mnoge druge uspešnice. Na rojstnodnevnem praznovanju ne bo manjkala niti slovenska zasedba Kingston, ki zna s svojimi uspešnicami, kot so Republika banana, Cela ulica nori, Hotel modro nebo, Danes je moj dan, Mi delamo galamo, ter številnimi drugimi poskrbeti za edinstveno vzdušje, kjer je v ospredju le ena stvar - zabava! Največji hrvaški izvajalec latino glasbe Davor Radolfi razveseljuje svoje oboževalce že 25 let. Izdal je že več kot 15 albumov, v svoji bogati karieri pa beleži že preko 3.500 koncertov. Na tradicionalnem Aktualovem praznovanju bo nastopil s spremljevalno skupino Ritmo Loco. Na željo poslušalcev pa ne bo manjkala niti Grupa Vigor, ki je nastala leta 1992 in ki velja za eno najbolj priljubljenih hrvaških skupin v zadnjem letu. Zasedba izvaja tako bogat glasbeni repertoar, da lahko zadovoljijo še najbolj zahtevnega poslušalca. Med njihovimi najbolj znanimi skladbami so zagotovo pesmi Divna, Da sam ja on, Još Fališ ter mnoge druge žurerske uspešnice.

Naj kot zanimivost še povemo, da so za letošnji tradicionalni koncert vse nastopajoče glasbenike izbrali poslušalci Radia Aktual, in sicer skozi glasbene dvoboje. Zaradi izjemnega zanimanja (op.p. vstopnice za pretekli koncert so bile razprodane že mesec dni pred koncertom) si zagotovite vstopnice že v predprodaji na vseh Eventimovih prodajnih mestih. Število najcenejših vstopnic je omejeno.

Vabljeni na veliki glasbeniki spektakel, ki mu v Sloveniji ni para.

Media24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava