FOTO: Nina Pušlar je praznovala deset let

5.10.2015 | 14:05

FOTO: Nina Pušlar je praznovala deset let

Nabito polne ljubljanske Križanke so gostile priljubljeno pevko z angelskim glasom, ki je znova dokazala, da je rojena za pevski oder. Nina Pušlar je ta večer proslavila kar dve stvari – deseto obletnico kariere in izid novega albuma.

Šestindvajsetletna pevka Nina Pušlar, ki je kot zvezda prvič zasijala z zmago v Bitki talentov, je deseto obletnico glasbene kariere praznovala tako, kot si je želela že nekaj mesecev – z velikim koncertom v ljubljanskih Križankah. Prav ta koncert je bil tudi začetek koncertne turneje, imenovane #malodrugače. Kot pove že ime, je glasbenica svoje delo predstavila na svojevrsten, oseben in sodoben način. Ob svojem okroglem jubileju je izdala tudi nov album, ki je že peti po vrsti. Poimenovala ga je kar po koncertni turneji oziroma #malodrugače.

OBUJALA JE SPOMINE

Na večeru glasbenega popotovanja je Nina Pušlar zapela številne svoje uspešnice, s katerimi se je spomnila posebnih dogodkov iz desetletne kariere, in predstavila nove pesmi z novega albuma. Na odru Križank so se ji pridružili številni glasbeni gostje, od raperja Zlatka do glasbenika Martina Štibernika in godalnega kvarteta Arcus, seveda pa niso manjkala niti presenečenja. Simpatična rdečelaska se je ob deseti obletnici delovanja spomnila svojih začetkov, za katere pravi, da so bili zelo pestri: »Bila sem najstnica in od takrat se je veliko zgodilo. Tako ima tudi vsak od mojih petih albumov, ki sem jih v tem času izdala, svojo zgodbo, vezan je na določeno življenjsko obdobje.«

Svet 24
Foto: Mediaspeed

Galerija

nina (1)
nina (10)
nina (2)
nina (3)
nina (4)
nina (5)
nina (6)
nina (7)
nina (8)
nina (9)
nina

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava