KMN: Denis Govekar poskrbel za prvo zmago

3.10.2015 | 08:15

KMN: Denis Govekar poskrbel za prvo zmago

Sevničani so v 4. kolu 1. Slovenske futsal lige prišli do prve zmage v sezoni. Z 2:0 so odpravili z Benediktom. Že od prve minute je bilo videti, da se gostje niso prišli braniti v sevniško dvorano. Z visokim agresivnim pokrivanjem so projektantom onemogočili, da razvijejo svojo igro. Domači so ponovno imeli težave pri realizaciji svojih priložnosti. Na drugi strani pa jih je reševal vratar Denis Govekar, ki je bil v odlični dnevni formi. Prvi zadetek smo dočakali v 12. minuti. Škorić je z neposrednim strelom iz kota presenetil Lovrečiča. Žoga mu je pobegnila med nogami in se od vratnice odbila v gol. Priložnosti je bilo veliko na obeh straneh, vendar se rezultat do polčasa ni spreminjal.

Tudi v drugem polčasu Sevničanom ni šlo vse po načrtih. Trener Jože Gačnik je z rotacijo igralcev kombiniral in iskal razpoloženo četvorko. Na krilih Denisa Govekarja, ki je obranil vse kar je ''letelo'' proti njegovim vratom, so tri minute pred koncem tekme zadeli še drugič. Uspešen je bil Martić.

Jože Gačnik, trener Potočja projektiranje Sevnica: »Spet smo imeli precej priložnost, realizacija pa ni bila prava. Tudi v sami igri smo padli, bo treba popraviti pred naslednjo tekmo proti Litiji. Prvi smo zabili gol, a so imeli neugodni gostje možnosti, da izenačijo na 1:1 ali pa znižajo na 2:1. Na našo srečo je bil naš vratar na nivoju, čestitam mu za opravljeno delo.«

Zadetka ter izjave preverite na klubski spletni strani ali socialnem omrežju facebook.

Tekst&foto: Tomaž Blatnik/KMN Potočje projektiranje Sevnica

Galerija

_kmn (1)
_kmn (2)
_kmn (3)
_kmn (4)
_kmn (5)
_kmn (6)
_kmn (7)
_kmn

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava