Jasna Kuljaj: V Sloveniji se premalo seksa; jajce v glavo

1.10.2015 | 12:40

Jasna Kuljaj: V Sloveniji se premalo seksa; jajce v glavo

Novopečena mamica Jasna Kuljaj, ki se je pred kratkim vrnila na male ekrane kot komentatorka v oddaji Kmetija: Nov začetek, je gostovala v pogovorni oddaji svojega prijatelja Giannija Rijavca. V oddaji se je očitno precej sprostila in izdala tudi nekaj stvari, ki jih je pozneje obžalovala. »Bilo je zelo prijetno in še vedno ne vem, kaj mi je Gianni natrosil v kavo, da se je jezik tako razvezal … Kaj hudiča mi je bilo treba govoriti, da se v Sloveniji premalo seksa, spet bo rompompom,« je zapisala na facebooku in dodala, da drugih ne sodi po sebi, kar namiguje na to, da njej posteljnih aktivnosti očitno ne primanjkuje!

Na glavi si je razbila jajce

V komentatorskem šovu Kmetija: Nov začetek – Brez cenzure Jasna Kuljaj z lanskim zmagovalcem resničnostnega šova Denisom Toplakom in tekmovalko Laro opravlja in komentira dogajanje na letošnji kmetiji.

Po prvih podatkih se zdi, da so jih gledalci takoj vzeli za svoje, zato si iz oddaje v oddajo želijo več. Jasna, Lara in Denis morajo tako ves čas skrbeti za nove zanimivosti, da zadovoljijo gledalce, in to jim je pred dnevi še kako uspelo, saj so si med oddajo na glavi razbili surovo kokošje jajce.

Prizor je bil res neprecenljiv, saj sluzaste Jasne Kuljaj pač ne vidimo vsak dan.

Svet 24

Galerija

kuljaj (1)
kuljaj (4)
kuljaj (5)
kuljaj (7)
kuljaj (8)

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

1.10.2015+3     + (3)     – (0)     Oceni modrival 

A gre zgolj za obvezen trend, da se mora že čisto vsaka dokazavot na način, da izgleda čimvečja prismoda ali dejansko te takoimenovane "znane osebnosti" ne premorejo drugega?

1.10.2015Oceni mimogrede 

Verjetno bo eno in drugo

2.10.2015+2     + (2)     – (0)     Oceni taja 

Mislim, da je malo takih, ki so jih vzeli za svoje, Planetu delajo škodo, mislim, da nas večina prešalta, ko je ta oddaja na vrsti, ker je enostavno ne moreš gledati, totalni podn...

2.10.2015+2     + (2)     – (0)     Oceni karin 

Saj ne vem, če ljudje nimajo res kaj počet, da to gledajo. Raje bi naredili kaj koristnega za sebe ali nekoga ki to rabi, kot da gledajo te in podobne oddaje.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava