Konec poletnih koncertov DBŠ

4.9.2015 | 11:30

Konec poletnih koncertov DBŠ

Dragi naši! 27. avgusta smo poslušali zadnji DšB-jev poletni koncert v tem letu. Kitarista Saša Venek in Simon Roguljić sta v približno uri in pol navdušila številčno množico sredi Viteške dvorane Posavskega muzeja Brežice. Njun nastop je bil četrti po vrsti, pred njima smo prisluhnili Big Bandu Krško, skupini Strune in srca ter sopranistki Biljani Ivanović, ki jo je spremljal pianist Vjekoslav Babić.

Vsak izmed omenjenih dogodkov nam pomeni zelo veliko. Številčni obiskovalci ste potrdili našo idejo o tem, da bi ustregli različnim glasbenim okusom. Zdi se nam, da zaključek projekta ne bi mogel biti boljši. K temu so in ste prispevali mnogi, za kar smo jim in vam neizmerno hvaležni. Velika hvala gre ZPTM Brežice, Zavodu za šport Brežice, Občini Brežice in seveda Posavskemu muzeju Brežice, ki se je tudi letos izkazal kot odličen soorganizator. DšB vas ima rad!

Hkrati priznamo, da že zdaj pogrešamo vse okoli poletnega dogajanja. Zdi se nam, da je konec prišel nepričakovano hitro. Hm, le zakaj nimamo poletja kar čez celo leto!? No, saj se zopet vidimo čez približno 365 dni. Poletje 2016 čaka! :)

Društvo študentov Brežice

Galerija

_KonRog-1 (1)
_KonRog-1 (2)
_KonRog-1

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava