Piknik SDS Sevnica

31.8.2015 | 13:30

Piknik na Lukovcu

Piknik na Lukovcu

V soboto, 29. avgusta 2015, smo se pri Kulturno-mladinskem domu Lukovec zbrali člani in članice, naši partnerji, prijatelji, in simpatizerji OO SDS Sevnica. Letos je bil piknik organiziran že šesto leto zapored. Od 17. ure dalje smo pripravili piknik v pozdrav prihajajoč jeseni.

Vse prisotne je pozdravil naš poslanec in predsednik Tomaž Lisec. Na kratko se je dotaknil perečih problemov. Obiskovalcem je zaželel toplo, a ne prevročo (politično) jesen. Pohvalil je svetnike in člane IO za njihovo konstruktivno delo, saj so predlogi SDS Sevnica vedno vsebinski in tehtni, posamezne kritike pa umestne in naravnane v dobro občanov in občank. Za aktivno delo se je zahvalil vsem skoraj 300 članom SDS Sevnica. Na kratko je predstavil tudi ključne aktivnosti svetniške skupine SDS v letu 2015 in svoje delo v DZ RS.

Ob tej priliki je skupaj z dobitnikom Zlatega priznanja SDS, Alojzem Udovčem iz Jelovca, podelil dve priznanji SDS, osem bronastih znakov SDS in tri srebrne znake SDS. Priznanja prejmejo aktivni člani SDS na predlog IO SDS na državni ravni za aktivno delo v stranki in v lokalnem področju. Piknik je bil tudi zadnji dan oziroma zaključek zbiranja šolskih potrebščin v organizaciji SDM Sevnica za šolski sklad OŠ Boštanj. Akcija je bila zelo uspešna in v naslednjih dneh bosta predsednica SDM Sevnica, Sanja Slemenšek in poslanec Tomaž Lisec zbrane potrebščina dostavila OŠ Boštanj

Ob super glasbi mladega, a že uspešnega ansambla Nebo smo poklepetali, zaplesali in se sprostili. Ob slastnem golažu, jedeh na žaru, dobri kapljici in klepetu nam je prehitro minil čas. Veseli smo bili novih članov, ki so se nam pridružili. To je dokaz, da se naš krog veča in da lahko v bodočnosti nanje z gotovostjo tudi računamo. Ko smo se dobre volje pozno v noč razšli, je bila skupna ugotovitev podobna lanski: »Vidimo se na Pikniku SDS Sevnica leta 2016!«

OO SDS Sevnica
Katarina Šantej, PR

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (13)

31.8.2015Oceni Posavc 

Ni videti pretirane gužve (si verjetno ne upajo več slik pripopat).

31.8.2015–1     + (0)     – (1)     Oceni udelezenec 

kot udeležence mislim, da ja naša Bina tole slikala okoli 18ure - ko smo še prihajali. bilo nas je okoli 80. v sds sevnica se vsaj dogaja, ostali se zbudijo le pred volitvami.

31.8.2015+1     + (1)     – (0)     Oceni Marta 

Me pa res zanima kolk novih članov se vam je pridružilo

31.8.2015Oceni butec&butec 

Za eno zelo slabo procesijo.....

31.8.2015Oceni butec&butec 

Za eno zelo slabo procesijo.....

31.8.2015+1     + (1)     – (0)     Oceni miha 

trije novi, vsi iz desusa :)

1.9.2015+2     + (2)     – (0)     Oceni jose horse 

Dva pa iz Argentine.

1.9.2015–1     + (0)     – (1)     Oceni limon 

zaradi take zaostalosti, ki jo kažejo zgornji kalibri, smo tam kjer smo-v buli.

1.9.2015+2     + (2)     – (0)     Oceni lujzek 

Edina poštena stranka v sloveniji, ha ha ..

1.9.2015Oceni limon 

Lujzek, stari Latini so rekli, Nomen est omen. Tebi ni treba prevajati, ker si tolk pameten, a za vsak primer, torej ime pove vse, res si pravi Lujzek, lahko bi bil tudi Poldek.

začetnapredhodna Stran: 1/2naslednjazadnja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava