90 let Vidoja Pantovića

5.8.2015 | 13:20

90 let Vidoja Pantovića
90 let Vidoja Pantovića

V torek, 4. avgusta 2015, smo predstavniki občine, Krajevne skupnosti in KORK Majde Šilc obiskali našega klenega krajana g. Vidoja Pantovića. Čestitkam smo dodali še željo po trdnem zdravju tudi v bodoče.

G. Pantović se je rodil davnega leta 1925 v Priboju, služboval je v takratni JLA in se po upokojitvi na željo žene Danice preselil v Novo mesto. Namreč njegova žena, po rodu Belokranjka, si je želela v bližino svojega doma, da sta lahko obdelovala manjšo njivico in si tako krajšala čas in pridelala potrebno zelenjavo. Žal mu je pred petimi leti žena umrla in sedaj živi sam na Jakčevi ulici 19. Bistvenih zdravstvenih težav še ne pozna, več ali manj le take, ki pritičejo njegovim letom.

Sin Milan z družino živi v Mariboru, vendar kljub oddaljenosti z ženo Ivano očeta redno obiskujeta in zanj vzorno skrbita. Tudi na dan našega obiska sta nas prijazno sprejela in poskrbela za pogostitev.

Ura in pol našega kramljanja je hitro minila, poslovili smo z željo, da se čim večkrat srečamo na sprehodu po ulici in seveda ob naslednjem jubileju.

Fanika Vovk

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava