Vaša kritika: Bomo morali tudi Humanitarni center ograditi?

31.7.2015 | 13:30

Tole nas čaka vsako jutro ...

Tole nas čaka vsako jutro ...

Vaša kritika: Bomo morali tudi Humanitarni center ograditi?

Po dolgih letih, ko je bila bivša stavba Hura diskonta na Ulici Slavka Gruma neurejena in zanemarjena, je OZRK Novo mesto 2011 vzorno uredilo stavbo in njeno okolico. Zasadili so okrasna drevesa in spiralno zeliščno gredo, predani umetniki pa so postavili kamnito mizo. Redno se vzdržuje okolica, kosi se trava, pometa parkirišče. Na RK Novo mesto pa se v zadnjih mesecih vsako jutro srečujejo s kupi smeti, ki so raztreseni povsod po travi in pred vhodom.

Lepo urejene površine nudijo prostor za druženje ljudi, saj so postavljene tudi klopce, za igro otrok ali kaj drugega. Ponoči, kadar le vreme dopušča, pa se pred humanitarnim centrom zbira gruča mladih, ki za seboj pustijo grozljivo stanje, ki je tudi na sliki. Ali bi bilo potrebno humanitarni center tudi ograditi, zakleniti, da ne bi prihajalo do takih stvari? Ali ne moremo živeti v soglasju z občutkom, da imamo spoštljiv odnos posebej do tistega kar ni naše?

OZRK Novo mesto

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

1.8.2015+3     + (3)     – (0)     Oceni NEJC 

spoštovani O.Z R. K.... spet NAKLADATE... prostor ste dobili itak v last po čudnem ključu.. ne pozabit da je bila zgradba namenjena tudi kot zaklonišče in parking prostorom,sedaj pa si vse to VI lastite kot edini upravičeni... in da je vaših kar veliko "strank" ki se tam zadržujejo cele dneve.. pa tudi kandidati za prvo pomoč so precej pogosti obiskovalci tega centra... da pa ne omenimo tistih strank ki hodijo po pakete z BMW in AVDIJI in dragimi terenci (verjetno bo treba dat kako fotko na to stran)... ja dragi naši sosedje tudi take stvari opazimo... zato je tudi z vaše strani treba malo potrpeti,če želimo imeti vsi dobre odnose...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava