Brežiški atleti presegli pričakovanja

30.7.2015 | 08:20

Brežiški atleti presegli pričakovanja

Svetovno prvenstvo za mlajše mladince se je zaključilo. Naši atleti so presegli vsa pričakovanja. Kar dve uvrstitvi v finale je zelo vzpodbuden izkopiček. Lara Omerzu z 9. mestom v finalu skoka v višino (175cm), Nastja Modic 11. mesto v finalu z osebnim rekordom (385 cm) in Rok Doberšek v skoku s palico preko 440cm na 27. mestu.

Lara Omerzu: "Že zjutraj, ko sem stekla v trgovino po zajtrk za kolege iz reprezentance, sem se počutila odlično. Na sami tekmi bi si lahko izborila še kakšno mesto več, a nam je pri zaletu ponagajal močan veter v prsa. Kolumbijo zapuščam v lepem spominu. Bila je zares lepa tekma."

Nastja Modic: "Nocoj je bila ena zares nora tekma, palica me je lepo metala, na naslednji višini sem prijela še tršo, a se nisem mogla tako lepo postaviti v stojo. Čutila sem, da bi lahko bila še bližje medalji, a me je med tekmo precej zmotil odhod mojega trenerja iz prizorišča, saj je bil primoran oditi na letalo domov. Še vedno sem upala na najboljše, a nekako nisem več mogla sestaviti skoka. Upam, da bo naslednjič naše vodstvo imelo več posluha in sreče pri načrtovanju potovanj. "

Čestitke atletom za pogum in odlične rezultate, ne pozabimo pa tudi na odlične trenerje, ki jih premore AK Brežice, ter njihovo nesebično podporo in trud. Čestitke Henriku Omerzu in Juretu Rovanu!

AK Brežice

Galerija

_sp (1)
_sp (2)
_sp

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava