VIDEO: Dolenjski metalci Black Diamond z novim spotom "The Edge Of Sanity"

6.7.2015 | 09:10

VIDEO: Dolenjski metalci Black Diamond z novim spotom "The Edge Of Sanity"

Heavy metalci Black Diamond, katerih ustanovna člana Igor Manasijevič in Nejc Vidmar prihajata iz Novega mesta, na ogled postavljajo svoj novi videospot za pesem "The Edge Of Sanity", ki je pred nekaj tedni nastal na zanimivi lokaciji nekdanje vojašnice v Škofji Loki. Scenarij je delo ravno Igorja Manasijeviča, kitarista zasedbe, katerega ustvarjalna žilica tudi tokrat ni zatajila. Sicer pa je videospot nastal izpod taktirke režiserke Tine Istenič, ki je z ubrano ekipo na terenu preživela 2 snemalna dneva in se po njenih besedah ob kreativnosti članov in podporne ekipe izjemno zabavala. Tudi ob igralskih sposobnostih pevca in glavnega akterja zgodbe Žanila Tataja - Žaka.

"Iskreno moram povedati, da mi je bil tokratni videospot največji snemalni iziv do sedaj, saj sem se moral prvič postaviti v vlogo igralca in se le-te izjemno resno lotiti. Zahvaljujoč celotni ekipi je vse potekalo tekoče in verjamem, da bo takšnih izivov v prihodnje še kar nekaj", je po snemanju povedal Žanil Tataj - Žak, frontman Black Diamond. Sicer pa sta celotno vsebino do dobra začinili tudi igralka Valentina Plaskan ter plesalka Ana Astrid Kljun, ki sta se v družbi zasedbe, ki jo sestavljajo še Nejc Vidmar (kitara), Primož Pavlin (bas) in Marko Soršak Soki (bobni), odlično počutili.

Black Diamond bodo sicer v juliju predstavili tudi singel novega albuma, ki bo izšel prihodnje leto. Odlična heavy metal zasedba, ki jo dobro poznajo tudi v tujini, pa bo v juliju nastopila tudi na enem največjih festivalskih odrov v Sloveniji, na Schengenfestu, kamor že vabijo vse svoje poslušalce.

Kaj se je še dogajalo na prizorišču snemanja ...

Žak: "Med snemanjem prizora, kjer sem za posteljo priklenjen z lisicami, je v prostor vstopil manager zasedbe Samo Urbančič in sporočil, da je prispela hrana. Vsi zbrani lakotniki so v trenutku zapustili prostor, razen seveda mene, priklenjenega in nemočnega! (smeh) Začel sem se na ves glas dreti in že čez nekaj sekund je bil pri meni Samo, zelenega zmedenega obraza, ki ob smešni situaciji ni mogel priti do besed. Bilo je zabavno in poučno. Nauk zgodbe pa je, da nikoli ne priklepaj lačnega pevca, saj se lahko zgodi marsikaj. (smeh)"

S. P.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava