Nov turistični produkt: »Kartica drugačnih doživetij«

4.7.2015 | 10:45

Nov turistični produkt: »Kartica drugačnih doživetij«

V prijetni senci pisarne v naravi (Open Office) Podjetniškega inkubatorja Podbreznik, so na zadnji junijski dan, 30. 6., na Regionalni destinacijski organizaciji JV Slovenija, ki deluje v okviru Razvojnega centra Novo mesto d.o.o., predstavnikom medijev predstavili Kartico drugačnih doživetij.

Turistična destinacija Dolenjska, Bela krajina in Kočevsko-ribniško svojim gostom nudi številne naravne in kulturne privlačnosti, katere ponudniki dnevno bogatijo s svojimi storitvami in izdelki.

Resnično najlepših in najbolj avtentičnih doživetij so turisti deležni ravno pri ponudnikih, ki goste z veliko mero ljubezni sprejmejo medse.

Z namenom krepitve teh doživetij, ponudnike, ki nudijo storitve in izdelke za turiste (gostinstvo, rekreativne dejavnosti, turistične nastanitve, domača obrt, kulturna in naravna dediščina…) je razvit turistični produkt »Kartica drugačnih doživetij«.

Kartica predstavlja promocijsko orodje s pomočjo katerega bodo tudi v nadaljevanju povezovali pestro ter bogato turistično ponudbo regije Jugovzhodna Slovenija kot turistične destinacije. Kartico bodo gostje prejeli brezplačno, edini pogoj pa je vsaj ena nočitev pri ponudniku nastanitev na Dolenjskem, Beli krajini in Kočevsko-ribniškem.

Trenutno je v Kartico drugačnih doživetij vključenih 32 ponudnikov, nabor pa bodo redno dopolnjevali ter osveževali tako na spletni strani www.visitdolenjska.eu kot na brezplačni mobilni aplikaciji.

Obiskovalce in goste destinacije drugačnih doživetij vabijo k obisku ponudnikov, slednje pa vabimo, da se priključijo Kartici drugačnih doživetij ter še okrepijo pester nabor drugačnih doživetij.

Regionalna destinacijska organizacija JV Slovenije
Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava