Učenci OŠ Dragotina Ketteja v Piranu

2.7.2015 | 10:30

Učenci OŠ Dragotina Ketteja v Piranu

V juniju smo učenci, učitelji ter spremljevalci posebnega programa vzgoje in izobraževanja odšli v Piran. Na izlet so nas popeljali prijatelji iz Krke d.d., ki so naši dolgoletni pokrovitelji.

Zjutraj smo se zbrali v šoli in se z avtobusom ter veliko mero dobre volje in pričakovanj odpeljali proti našemu cilju. Med vožnjo smo si ogledali mnoge kraje. Z zgodovino mest Trebnjega, Ljubljane, Postojne in Pirana nas je podrobno seznanila naša Renata. Pa ne le z zgodovino, tudi veliko zanimivosti nam je predstavila. Pa še poln rokav smešnic je imela, le kje jih je dobila? Z zanimanjem smo ji prisluhnili in prišli do prve postaje. Po debeli uri vožnje smo prispeli do počivališča Lom, kjer smo pojedli malico.

Pot nas je popeljala naprej do Pirana in tam nas je že čakala ladjica s steklenim dnom. Ob opojnem vonju morja in vročih sončnih žarkih smo se hladili v podpalubju ladjice in občudovali morsko dno. Ribe, meduze, školjke, plankton, … so nas očarali. Po vožnji z ladjico pa smo bili v pričakovanju kosila. Bilo je res obilno in prav prilegel bi se nam kakšen ležalnik na bližnji plaži. Vendar nas je naš prijazni voznik avtobusa Drago že čakal. Odpeljali smo se proti Novemu mestu. Ob slovesu smo se drug drugemu zahvalili, tudi vozniku, ki nas je varno vozil. Prijetno utrujeni pa smo že snovali načrte za naše snidenje v naslednjem šolskem letu.

Še enkrat se iskreno zahvaljujemo našim prijateljem in pokroviteljem iz Krke d.d. za prelep izlet in veliko mero lepih vtisov, spominov ter vsega ostalega, česar smo bili deležni.

Nataša Oven

Galerija

z-piran 2015 088 (1)
z-piran 2015 088 (2)
z-piran 2015 088 (3)
z-piran 2015 088 (4)
z-piran 2015 088

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava