Se obeta združitev Ekipe24 in Sportskih novosti?

30.5.2015 | 11:05

Zvonimir Boban

Zvonimir Boban

Na uho nam je prišlo, da se na uredništvu časopisa Ekipa24 nekaj dogaja. Nekaj tako velikega, kar bi lahko preseglo celo nacionalne meje! Po hodnikih se namreč šušlja, naj bi prišlo do zlitja dnevnega časopisa Ekipa24 in slovenske izdaje legendarnih Sportskih novosti, nov dnevni časopis pa naj bi izšel pod imenom Ekipa SN. Če govorice res držijo, je to zares dobra novica za vse ljubitelje športa, saj bi takšna združitev obogatila vsebino Ekipe24 z vsem tistim, kar pomenijo in prinašajo Sportske novosti: dodatnim ugledom, globalnimi kontakti in ekskluzivnimi vsebinami. In ker je po navadi tako, da kjer je ogenj, je tudi dim, smo želeli zadevo takoj preveriti iz prve roke. Na uredništvu časopisa Ekipa24, kjer naj bi pripravljali nov časopis, so bili nadvse skrivnostni, a nam raziskovalna žilica ni dala miru. In res smo opazili, da se zadnje čase veliko bolj pogosto vozijo v smeri Zagreba, prav tako pa potekajo tudi bolj intentivni obiski v obratni smeri.

Na enem izmed tovrstnih sestankov pa smo opazili tudi samega predsednika uprave Sportskih novosti Zvonimirja Bobana, slovitega nekdanjega kapetana hrvaške nogometne reprezentance in dolgoletnega člana italijanskega Milana. Ujeli smo ga ravno, ko se je s pogovorov odpeljal v svojem prepoznavnem starodobnem avtomobilu. Možak v zelenem miniju (še) ni bil na voljo za kakršnakoli pojasnila, toda fotografija ne laže, pogosto celo pove več kot tisoč besed.

I. K.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

30.5.2015+1     + (1)     – (0)     Oceni nazi Senad 

Odlično pa ti Hrvati nas bodo čist pokupili. Vrhunski dosežek demokracije, novega kapitalističnega sistema in pa tudi jasno visoko moralno-etične slovenske elite predvsem finančne. Ni kaj ??

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava