Mokronoški gasilci Zmajčkom pripravili vodno popoldne, ki ga ne bodo pozabili

27.5.2015 | 10:20

Mokronoški gasilci Zmajčkom pripravili vodno popoldne, ki ga ne bodo pozabili
Mokronoški gasilci Zmajčkom pripravili vodno popoldne, ki ga ne bodo pozabili

Na torkovo popoldne, 12. 5. 2015, smo se otroci, vzgojiteljici in starši oddelka Zmajčki zbrali na vrtčevskem igrišču na popoldanskem druženju. Odpravili smo se do gasilskega doma v Mokronogu, kjer so nas pričakali tamkajšnji gasilci. Za otroke in starše so pripravili štiri različne gasilsko-vodne igre, ki smo jih poimenovali vodne igrarije. Otroci so se preizkusili v teku, spajanju gasilskih cevi in prenašanju vode. Skupaj s starši pa so tekmovali v igri zbijanja tarče. Vsi so v igrah neizmerno uživali.

Igre pa še niso vse, kar so za nas pripravili gasilci. Z uprizoritvijo poteka požara, so nam prikazali, kako posredujejo v požaru. Pokazali pa so nam tudi gašenje z vodnim topom. Vse gledalce so neizmerno navdušili. Sledil je postroj naših najmlajših, kjer so prejeli medalje za sodelovanje v vodnih igrarijah. Ob koncu našega druženja smo se tudi malo posladkali in poklepetali.

Mokronoški gasilci so poskrbeli za nepozaben dan vseh prisotnih, za kar se jim iskreno zahvaljujemo in upamo, da nas bodo še naprej navduševali s svojim delom, tako kot do sedaj. Hvala!

Strokovne delavke Vrtca Mokronožci

Galerija

z-vodne-igrarije-01
z-vodne-igrarije-02
z-vodne-igrarije-03
z-vodne-igrarije-04
z-vodne-igrarije-05
z-vodne-igrarije-06
z-vodne-igrarije-07
z-vodne-igrarije-08
z-vodne-igrarije-09

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava