Predavanje Vesne Vuk Godina, VŠUP Novo mesto

26.5.2015 | 13:30

Kaj je pripeljalo Slovenijo v krizo in kako zdaj priti ven iz nje? Na to vprašanje bo poizkusila odgovoriti Vesna Vuk Godina, ki je nedolgo tega izdala knjigo Zablode postsocializma. Priznana antropologinja, ki je znana po tem, da ne prizanese nikomur, ki si po njenem mnenju zasluži kritiko, je v svoji novi knjigi detajlno predstavila razloge, zakaj Slovenija nikoli ni imela pravih možnosti, da postane »nova« Švica. Pogovor, ki ga bo vodil Jure Marolt, bo potekal v organizaciji Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine v Novem mestu v torek, 26. maja, ob 13:30 uri (do 15.00).

Zaradi povečanega zanimanja za udeležbo, kot smo jo prvotno predvideli, smo priskrbeli drugo lokacijo, kjer se bo odvilo srečanje, in sicer bo le-to potekalo v konferenčni predavalnici št. 6, na naslovu Na loko 2, na Visoki šoli za upravljanje in poslovanje Novo mesto.

Za morebitno izjavo bo medijem na voljo predavateljica Godina po koncu pogovora. Za lažjo organizacijo bi potrebovali, da nas predhodno seznanite z vašim prihodom.

Dogodek je brezplačen in dostopen za vse, ki se ga želijo udeležiti.