Mladi kolesarji nastopili v Dragatušu

5.5.2015 | 10:00

Mladi kolesarji nastopili v Dragatušu

V nedeljo so dečki in mladinci nastopili na kolesarski dirki ''Pokal Dragatuša'', ki jo organiziral KK Adria Mobil v sodelovanju s krajevno skupnostjo in športnim društvom Dragatuš. Adriin podmladek je pri fantih dosegel skoraj vsa prva mesta.

Krožna dirka v Dragatušu je namenjena mladim kolesarjem ter kolesarkam v kategorijah dečkov in deklic A, B, C in izjemoma D in E ter mlajših mladincev in mladink. Kolesarji KK Adria Mobil so bili zelo uspešni, saj so osvojili skoraj vsa prva mesta ter številne uvrstitve med najboljših tri. Pri fantih so prepustili zmago le Blejčanu Žigi Žnidarju v kategoriji dečkov D. Po posameznih kategorijah so zmagali:

Mlajši mladinci: Martin Colnar Adria Mobil

Dečki A: Rok Kovačič Adria Mobil

Dečki B: Aljaž Colnar Adria Mobil

Dečki C: Jaka Turk Adria Mobil

Dečki D: Žiga Žnidar KK Bled

Dečki E: Anže Ravbar Adria Mobil

Prvo zmago v kareieri je dosegel Rok Kovačič, medtem ko je Martin Colnar že zmagoval. V Dragatušu je zmagal prvič letos in prvič v kategoriji mlajših mladincev med katere je prestopil letos. Po dirki je dejal: »Dirka je bila kar zahtevna, saj je dokaj kratek krog in se hitro naredi razlika. Meni je uspelo pobegniti in sem hitro dobil prednost, ki sem jo zadrzal do konca dirke. Pri zmagi mi je tudi zelo pomagala ekipa. Adria je na tej dirki vedno zelo uspesna, saj je zmaga pri mlajših mladincih že šest let zapored«.

Srečko Glivar
foto: Goran Badovinac

Galerija

z-kolo-01
z-kolo-02
z-kolo-03
z-kolo-04
z-kolo-05
z-kolo-06
z-kolo-07
z-kolo-08

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava