Delavnica »Pot srca«: Jezus in Marija Magdalena, Ulica Slavka Gruma 9 Novo mesto

5.5.2015 | 17:00

»Bila sta angela, mogočna predstavnika Srca.«

Jezus in Marija Magdalena – osebi, ki sta daleč najbolj zaznamovali zgodovino zadnjih tisočletij, o katerima je bilo napisanih nešteto knjig in posnetih nebroj filmov, a vedno znova ostajata zavita v tančico skrivnosti ...

Je resnica o njima zapisana v svetem pismu ali pa sta bila ljubimca in partnerja? Sta imela hčerko Saro? Je Marija Magdalena vodila šolo misterijev? Sta skupaj poučevala apostole? Je Jezus morda preživel križanje in kaj se je po usodni noči zgodilo z Marijo Magdaleno? Sta bila preveč napredna za tedanji in sedanji čas?

Želite izvedeti resnico o njiju, prisluhniti njunim sporočilom, začutiti vpliv na naše sedanje življenje? Potem povabite svoje srce na delavnico »JEZUS IN MARIJA MAGDALENA« na kateri bomo začutili njuno ljubezen, se predali globokim spominom in modrosti, ki sta jo širila med ljudi, sprejeli svetost partnerstva in moč srčnosti.

Prijavite se na e-pošto: milena.matko@siol.net.

Ljudje smo čuteča bitja in globoka resnica je, da ne glede na ves napredek še vedno najbolj potrebujemo nežen objem, drobec časa, ljubeč stisk dlani, dotik srčnosti, čuten pogled v oči, svetost radosti, prisrčne besede "rad(a) te imam" ... Tako kot kruh rabimo ob sebi ljudi, ki nam dajo vedeti, da je naše življenje smiselno, ki se nam z ljubeznijo v očeh zahvalijo: "Hvala ti, ker si." Zato odprimo svoje srce, se medsebojno povežimo, drug drugega ljubeče podprimo, da vse okoli nas v polnosti zaživi, da energija ljubezni preplavi zemljo in nebo. Postanimo mogočen gospodar svojega življenja.