Zaključek bralnih srečanj za odrasle in mladino v Knjižnici Črnomelj

27.4.2015 | 12:30

Zaključek bralnih srečanj za odrasle in mladino v Knjižnici Črnomelj
Zaključek bralnih srečanj za odrasle in mladino v Knjižnici Črnomelj

V sklopu praznovanja Noč knjige 2015 smo v Knjižnici Črnomelj izvedli zaključek Bralnega kluba za odrasle in Srečanja s knjižničarko ter Bralne značke za odrasle. Na zaključku smo se srečali starejši in mlajši člani bralnih srečanj, ki smo pridno prebirali težjo oz. lažjo literaturo. V ta namen smo v goste povabili pesnika, pisatelja, dramatika, gledališkega režiserja, producenta in igralca Andreja Rozmana- Rozo, ki je s svojim nastopom razvedril nagrajence.

Vsi prisotni čutimo, da moramo za svojo rast spoznavati nove ljudi in prebirati nov knjige. To še ne pomeni, da knjigo kupimo in postavimo na polico, ampak jo moramo tudi prebrati, kajti le prebrana knjiga nas obogati in nam nahrani dušo.

Za finančno podporo bralnih projektov se moramo zahvaliti Občini Črnomelj in Občini Semič, ter javni agenciji za knjigo, ki je omogočila knjižne nagrade za zveste bralce.

Jožica Žunič in Bernarda Matkovič
Knjižnica Črnomelj

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

28.4.2015Oceni vika lozar 

Roza kar iz rokava stresa duhovitosti in tudi vidi se, kako obvlada literaturo, gledališče in sceno. Mislim, da je knjižnica prisotnim s povabilom tega ustvarjalca, podarila nepozabne trenutke ob Noči knjige.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava