AVDIO: Kristina Oberžan - Sweet home

27.4.2015 | 14:00

Foto: Klemen Razinger

Foto: Klemen Razinger

Belokranjka Kristina Oberžan je tik pred izzidom odlične avtorske plošče 'My Heart Knew'. Prvi singel iz prihajajoče plošče je 'Sweet home'. Poskočni ritmi skladbe nam dajejo občutek sproščenega sprehoda po mestu, pozitivno in optimistično besedilo pa govori o tem, da je dom tam, kjer je srce. Kateri dom ima v mislih Kristina? Zavrtite 'Sweet Home' in pustite svoji domišljiji prosto pot...

Razpeta med Slovenijo in Veliko Britanijo. Če jo vprašate, kje je njen dom, od Kristine ne pričakujte, da bo odgovor izstrelila kot iz topa. Zavrtite si 'Sweet Home', prvi singel z njene nove avtorske plošče 'My Heart Knew' in morda vam ponudi odgovor.

Poskočni ritmi nam dajejo občutek sproščenega sprehoda po mestu, pozitivno in optimistično besedilo pa govori o tem, da je dom tam, kjer je srce.

'Sweet Home' bi težko žanrsko umestili, saj se v njem prepletajo gospel, country in blues s primesjo jazz elementov, v njem pa je čutiti tudi vpliv nekaterih velikih imen, kot so: Norah Jones, Ray Charles in Aretha Franklin.

Pia Cerkvenič

Zvočni zapisi

Kristina Oberžan: Sweet Home

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava