Srečanje starejših na Studencu

26.4.2015 | 10:30

Srečanje starejših na Studencu

Krajevna organizacija Rdečega križa Studenec vsako pomlad organizira srečanje starejših krajanov, ki ga pripravijo aktivisti iz KS Primož in Studenec. Srečanja se udeležijo krajani, ki so stari nad 70 let. Letos se je srečanja udeležilo 82, na kar smo zelo ponosni.

Folklorna skupina društva upokojencev Sevnica je s plesom in petjem navdušila občinstvo, tako da so kar zraven zapeli. Prisotne so pozdravili g. župan Srečko Ocvirk, predsednica območnega združenja Breda Drenek Sotošek, oba predsednika KS, Primož in Studenec, župnik iz Boštanja Fonzi Žibert in župnik s Studenca.

Vse to se je dogajalo v gostišču Janc, kjer vedno odlično poskrbijo za nas. Starejše pa smo presenetili z srečelovom, katerega so bili veseli. Tudi letos smo poiskali in z majhno pozornostjo obdarili dva, katera sta najstarejša na tem srečanju.

Pa na donatorje ne smemo pozabiti, kajti brez njihove pomoči ne bi mogli izpeljati takega srečanja. Zahvala velja občini Sevnica, KS Primož, KS Studenec in RK Sevnica. Kar dolgo smo se družili, bilo nam je lepo tako da se naslednjega srečanja zelo veselimo.

Bernarda Janc

Galerija

starostnik 2
starostnik 3
starostnik

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava