Bazar v Harvey Normanu Novo mesto

16.4.2015 | 09:40

Bazar v Harvey Normanu Novo mesto
Bazar v Harvey Normanu Novo mesto

Harvey Norman v sodelovanju s Kmetijsko šolo Grm Novo mesto in Gorenjem pripravlja v soboto, 18.4.2015 bazar, ki ga ne smete zamuditi. Bazar bo potekal pred trgovino Harvey Norman Novo mesto. Na bazarju se bo Kmetijska šola Grm predstavila z domačimi pekovskimi izdelki in sezonskim cvetjem. Tudi tokrat bo za vas na voljo velika izbira izdelkov, znižanih kar do -70 %. Izdelki bodo na voljo iz celotnega prodajnega asortimana trgovine Harvey Norman od Bele tehnike, Zabavne tehnologije, Pohištva in Spalnic.

V okviru akcije, ki poteka do konca aprila v kateri vam Harvey Norman in Gorenje odkupita vaš stari gospodinjski aparat za 100€, vas dodatno vabimo še na degustacijo slastnih palačink na našem oddelku bele tehnike. Ker je pomlad idealen čas za preživljanje časa na prostem, si boste dodatno lahko ogledali največjo izbiro vrtnega pohištva na Dolenjskem v šotoru pred trgovino Harvey Norman. Priložnosti za druženje bo veliko, saj boste poleg naštetega lahko preizkusili tudi zvoke iz predvajalnikov glasbe oddelka zabavne tehnologije. Poskrbljeno bo tudi za beleženje spominov s fotografiranjem dogodka.

Kaj boste pridobili z obiskom bazarja?

- Degustacija domačih pekovskih izdelkov

- Ogled in nakup sezonskega cvetja

- Predstavitev artiklov iz ponudbe trgovine Harvey Norman po odličnih cenah

- Predstavitev možnosti sodelovanja lokalnega okolja

- Seznanitev s pozitivnimi vplivi dogodka

- Druženje in dobra volja

Prodajni bazar je zasnovan kot oblika povezovanja, zato vabimo vse, ki si želijo lep pomladni dan preživeti v naši družbi. Prijazno prodajno osebje trgovine vam bo z veseljem priskočilo na pomoč pri izbiri najlepših artiklov za vaš dom.

Harvey Norman

Oglasno sporočilo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava