ParkLiga in ParkTek, Loka Novo mesto

4.4.2015 | 10:00

Pozdravljeni ljubitelji košarke!

Počasi se s pomladjo in lepšim vremenom bliža tudi sezona zunanje košarke, v Društvu novomeških študentov pa z veseljem napovedujemo tradicionalno dobrodelno ParkLigo ter ParkTek, tokrat že šestnajsto po vrsti. Letošnja prireditev se bo zgodila v soboto, 4. aprila 2015, v Športnem parku Loka v Novem mestu, po odličnih nekaj zadnjih izvedbah pa smo se odločili, da jo letos zopet malce razširimo, tako da se bo tisti dan na Loki dogajalo ogromno stvari.

Poleg ParkTeka, ki bo letos tudi otvoritveni tek za Dolenjski pokal, bomo ponovno organizirali tudi otroške teke in turnir v košarki, kot že v nekaj prejšnjih letih pa se nam bodo pridružili tudi longboarderji. Poleg košarke bo na ParkLigi potekal tudi turnir v nogometu.

Turnir v košarki bo potekal v igri 3:3, ekipi pa je dovoljeno imeti po enega rezervnega igralca.

Prijavnina na košarkarski turnir znaša 20€ na ekipo, izkupiček od prijavnin pa bo v obliki mamljivih praktičnih nagrad razporejen med najboljše tri ekipe (kaj bo glavna nagrada, bomo objavili kmalu). Svoje ekipe lahko prijavite na: matic.sotler@drustvo-dns.si, prijavnino pa poravnate na dan dogodka pred začetkom turnirja. Zaradi organizacije bi si želeli, da se ekipe prijavite vsaj en dan pred turnirjem. 

Več o dogodku si lahko preberete na: https://www.facebook.com/events/912776322108686/

Lep pozdrav ter vljudno vabljeni igralci in gledalci!