Vaša kritika: Internetne klopce ne delujejo!

1.4.2015 | 13:50

Vaša kritika: Internetne klopce ne delujejo!

Na vas se obračam s prošnjo, da objavite mojo kritiko občinarjev in ostalih funkcionarjev, ki zavajajo nas navadne meščane in se, milo rečeno, delajo norca iz nas. Pred časom sem med sprehodom po mestu opazila, da so na klopcah v središču mesta oz. na Glavnem trgu vzpostavili internet. Pridobitev so označili s posebnim znakom za internet (dokaz je fotografija!). Pridobitve sem bila vesela in sem o tem povedala tudi ostalim sodelavkam in znankam, ki so vse zatrdile, da je na tak način tudi Novo mesto končno postal bolj sodobno mestno središče …

A žal ni vse tako lepo, kot se sliši. Zadnje sončne dni sem izkoristila za sprehode po naravi in mestu, potem pa sem se spomnila na internetne klopce pri Rotovžu. Zato sem v torek, ko je spet sijalo sonce, s seboj na sprehod vzela še računalnik. Sin mi je namreč za rojstni dan podaril nek starejši prenosnik, na katerega se še navajam. Zadeva ni lahka, naj dodam. Do spletne klopi v centru mesta imam običajno vsaj pol ure hoje, tokrat sem porabila še nekoliko več, saj se hitro utrudim. Zato lahko razumete moje veliko razočaranje in jezo, ko sem ugotovila, da je tisti simbol na klopci le lepotne narave.

Ko sem prižgala računalnik, sem se želela zaradi slabe baterije vklopiti na elektriko in internet. A nikjer nisem našla priključka! Iskala in iskala sem po vseh straneh mestne klopce, obrisala vso pajčevino, a vam zagotavljam, da »luknjice« za elektriko ni nikjer. Prav tako na klopci nisem našla kabla, kot ga imamo doma in je namenjen optični povezavi s svetovnim spletom. Tako sem kot idiot nekaj časa sedela na klopci z ugasnjenim računalnikom, da sem zbrala dovolj moči za vrnitev domov. Pred tem sem naredila pričujoči posnetek, da še ostale opozorim, da so klopce v mestu le klopce, internetnega kabla pa nimajo!

vaša bralka

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (8)

1.4.2015Oceni Santos 

Gospa bralka, zadeva je brezžična. Nabavite si raje novejši prenosnik, še bolje kakšen novejši telefon z večjim ekranom - bo jažje za prenašat !

1.4.2015Oceni luknjica 

"Kritiki" sem se nasmejala od srca; gospa ni našla "luknjice"....nato pa pomislila: "To je gotovo prvoaprilska!"

1.4.2015Oceni nnnn 

@santos, ubogi tisti, ki mora prenašat takega trota kot ste Vi. Prenosnik je šala mala proti Vam :-)

1.4.2015Oceni joc 

Upam, da je tale res prvoaprilska. Ker če je to z priključki resnično, bo morala gospa napraviti najprej abc uporabe računalnika in interneta, potem pa naj piše kritike :)

2.4.2015Oceni decima 

o jezus. : DDDDD

2.4.2015Oceni uredništvo 

PRVOAPRILSKA - Santos - hvala za dobronamerne nasvete :) Luknjica in Joc - prav sta imela, prvoaprilska šala je tole. Če ste se vsaj malo nasmejali, je dosegla svoj namen :) lp iz uredništva

2.4.2015Oceni Santos 

Ubogi tisti, ki ne dojemate ironije.

3.4.2015Oceni nnn 

@santos, se zdaj ven vlečeš :-)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava